Huolehdimme kurssilaistemme turvallisuudesta lähiopetuskursseillamme!

 1. Seuraamme jatkuvasti covid19(koronavirus)-tilanteen kehitystä. Huomioimme viranoimaisten ohjeet ja suositukset toiminnassamme:
  • Tarjoamme luokissa käsidesiä
  • Jos viranomaisohjeet suosittavat maskien käyttöä kurssiemma alkaessa tai ollessa käynnissä, tarjoamme suu-nenäsuojaimet kurssilaistemme käyttöön.
  • Flunssaoireisena tai korona-altistuneena ei saa osallistua lähiopetukseen. Tämä koskee sekä kurssilaisiamme että opettajiamme.
  • Ulkomaanmatkan jälkeen tulee huomioida voimassa olevat viranomaisohjeet koronariskistä. Ajankohtaiset ohjeet löydät täältä.
 2. Tarvittaessa pystymme siirtymään lähiopetuksesta etäopetukseen hyvin nopeasti ja järjestämään opetuksen verkkoyhteyden välityksellä alkuperäisen lähiopetusaikataulumme mukaisesti.
 3. Jos sinusta tuntuu, että haluat ilmoittautumisesi jälkeen vaihtaa lähiopetuskurssin eLive-kurssiksi (online-etäopetuskurssi) tai verkkovalmennuskurssiksi, voit halutessasi vaihtaa kurssia.
 4. Halutessasi voit kysyä lisätietoja lähiopetuskäytännöistämme asiakaspalvelustamme .

Etäopetuskurssit

Verkkovalmennuskurssilla ja eLive (online) -kurssilla voit osallistua opetukseen turvallisesti covid19-tilanteesta huolimatta. Voit tutustua kurssien sisältöön tarkemmin seuraavilla sivuilla:

 

eLive (Online) -kurssi

 

Verkkovalmennuskurssi