eLive-kurssi (Online) helmikuu ilta, etäopetuskurssi

Kaupunki: Kaikki paikkakunnat
Hinta: Hinta 890 € (Hinta voimassa 31.10.2020 saakka, normaalihinta 990 € sis.verkkovalmennuskurssi ja painetut teoriakirjat)
Ajankohta: 8.2.2021 - 8.6.2021

Kurssi toteutetaan Zoom-etäopetusjärjestelmää käyttäen.

 

elive-kurssi sopii sinulle, kun haluat aloittaa valmistautumisen jo hyvissä ajoin mutta et pysty osallistumaan perinteiseen lähiopetukseen. Etäopetuskurssille voit osallistua paikkakunnasta riippumatta. Kurssille osallistuaksesi tarvitset tietokokeen (tai tabletin) ja nettiyhteyden. eLive-kurssi on mahdollista vaihtaa verkkovalmennuskurssiksi vielä kahden ensimmäisen kurssikerran jälkeen.

 

Alustava aikataulu on 8.2.-8.6.2021. 

Iltakurssin tunnit pidetään pääsääntöisesti klo 16:30-21:00.

Päiväkohtainen aikataulu julkaistaan myöhemmin. 

 

Kurssin sisältö:

  • 160 oppituntia + opetusvideot 104 oppituntia = 264 oppituntia (markkinoiden eniten oppitunteja)
  • Opiskelutekniikka 14 ot
  • Harjoituspääsykokeet 56 ot, (14 harjoituspääsykoetta), 4 kpl painettuja harjoituskokeita ja 10 kpl verkossa tehtäviä harjoituskokeita
  • Matematiikka (tilastot ja todennäköisyys MAB5 ja todennäköisyys ja tilastot MAA10) 30 ot
  • Taloustieto (YH2) 30 ot
  • Ihminen ympäristön ja yhteiskunnan muutoksessa (HI1) 20 ot
  • Aineiston osuus sekä soveltavat tehtävät valintakokeessa 5 ot
  • Taloudellisen tilastojen ja kuvioiden tulkinta sekä liiketoimintaosaamisen perusteet 5 ot
  • Lisäksi kurssiin kuuluu 104 oppituntia videoituja luentoja

Kurssiin kuuluu 32 opetuskertaa, joista 10 on verkkovälikokeita, jotka tehdään itsenäisesti. Kurssiin kuuluu myös 4 painettua väikoetta, jotka postitetaan kurssilaisille materiaalipaketin yhteydessä. Opetusta on helmi-maaliskuussa keskimäärin 2-3 kertaa viikossa ja huhti-toukokuussa keskimäärin 1 kerran viikossa. Helmikuussa alkava kurssi mahdollistaa valmistautumisen aloittamisen hyvissä ajoin ennen pääsykoetta ja sinulla on hyvin aikaa asioiden oppimiseen. Koska osa opetuksesta pidetään ennen kevään ylioppilaskirjoituksia, valmennuskurssista on hyötyä myös ylioppilaskirjoituksissa. Mikäli et pääse osallistumaan jollekin kurssin opetuskerralle ylioppilaskirjoituksista johtuen, voit käydä väliin jääneet tunnit huhtikuussa alkavien ryhmien mukana tai katsoa ne videoilta jälkikäteen.

 

Lue tarkempi kuvaus kurssista täältä!

Ilmoittaudu