Verkkovalmennuskurssi ja itseopiskelumateriaali

Hinta: Verkkovalmennuskurssin hinta erikseen ostettuna on 440 €. (Ei sisällä painettuja kurssimateriaaleja, koska painos on loppunut.) 

Ajasta ja paikasta riippumaton valmennuskurssi. Ainoa ero lähiopetuskurssin ja verkkovalmennuskurssin välillä on se, että verkkokurssilaiset katsovat lähiopetustunnit jälkikäteen videolta ja harjoituskokeet tehdään omatoimisesti.

 

Verkkovalmennuskurssin uudet kevään 2020 opetusvideot kuvataan Oulun ja Tampereen valmennuskurssien yhteydessä ja ne ovat katsottavissa viimeistään seuraava päivänä kuvauksesta. 

Kevään 2019 videot ovat käytettävissä heti kun oppimisympäristön avataan syyskuussa 2019. 

 

Verkko-oppimisympäristön tunnukset aktvoidaan, kun kurssimaksu on maksettu.  

 

Kurssin sisältö:

-opetusvideot 104 oppituntia

-opiskelutekniikka 16 ot

-harjoituspääsykokeet 45 ot (9 harjoituspääsykoetta)

-matematiikka (tilastot ja todennäköisyys MAB5 ja todennäköisyys ja tilastot MAA10) 30 ot

-taloustieto (YH2) 30 ot

-ihminen ympäristön ja yhteiskunnan muutoksessa (HI1) 20 ot

-aineiston osuus sekä soveltavat tehtävät valintakokeessa 5 ot

-taloudellisen tilastojen ja kuvioiden tulkinta sekä liiketoimintaosaamisen perusteet 5 ot

 

Kurssiin kuuluu 20 lähiopetuskertaa jotka videoidaan ja näiden lisäksi on 9 harjoituspääsykoetta, jotka verkkokurssilaiset tekevät omatoimisesti. Näistä harjoituskokeista 5 on verkossa tehtäviä kokeita.

 

Valmennuskurssimme rakentuvat useasta eri kokonaisuudesta. Valmennuskurssin sisältö:

1. Opiskelutekniikan opetus, tehokas opiskelu ja avaimet opiskelupaikan saavuttamiseen (14 ot)

 

Valmennuskurssi alkaa opiskelutekniikan opetuksella. Tuntien tarkoituksena on auttaa sinua valmistautumaan pääsykokeeseen tehokkaasti ja oikealla tavalla. Keskeisimpiä sisältöjä ovat: mm.  motivaatio ja ajankäyttö, monivalintakoe ja kurssimateriaalin tehokas hyödyntäminen. Kurssipalautteen perusteella ensimmäistä kurssipäivää on pidetty erittäin hyödyllisenä. Kurssin loppupuolella opiskelutekniikan opetukseen sisältyy ohjeiden antaminen varsinaista pääsykoetilannetta varten.

 

Kurssiin sisältyy henkistä valmennusta, joka antaa työkaluja mm. riittävän jaksamisen sekä palautumisen tueksi, stressin lieventämiseen, kestävän motivaation rakentamiseen, itseluottamuksen kasvattamiseen sekä koejännityksen hallitsemiseen. Henkistä valmennusta on 2 oppituntia kurssin alkupuolella ja toukokuussa julkaisemme noin puolen tunnin videon koejännityksen hallitsemiseen.

 

2. Tuutorointi

 

Jokaisella kurssilla on kurssituutori, jonka tehtävä on kannustaa ja tsempata hakijoita sekä kertoa omakohtaisia kokemuksia omasta valmistautumisesta. Tuutorit ovat tukenasi koko kevään valmennuskurssin ajan. He käyvät kurssipaikalla kurssin aikana sekä valvovat ja tarkastavat harjoituspääsykokeita. Tuutoreihin voit olla yhteydessä myös muina aikoina. Myös verkkovalmennuskurssilaiset voivat olla yhteydessä kurssituutoreihin.

 

3. Aineopetus/videoluennot  (90 ot)

 • Tilastot ja todennäköisyyslaskenta (MAB5 ja MAA10, 30 ot)
 • Taloustieto (YH2, 30 ot)
 • Ihminen ympäristön ja yhteiskunnan muutoksessa (HI1, 20 ot)
 • Aineiston osuus sekä soveltavat tehtävät pääsykokeessa (5 ot)
 • Taloudellisten tilastojen ja kuvioiden tulkinta sekä liiketoimintaosaamisen perusteet (5 ot)

 

Lähiopetustunnit pidetään asiantuntijaopettajan johdolla. Kaikilla opettajillamme on runsaasti aiempaa opetuskokemusta ja heillä on ylempi korkeakoulututkinto. Kaikki opettajamme toimivat myös päätyössään opetustehtävissä. Aikaisempina vuosina olemme saaneet erinomaista palautetta opetuksestamme. Lue lisää opettajista Opettajat välilehdeltä. Oppitunneilla valintakoevaatimukset käydään laajasti läpi esimerkkien avulla. Tunneilla ja harjoituksissa huomioidaan valintakokeen luonne, joka on monivalintakoe. Tunneilla harjoitellaan runsaasti aikaisempien vuosien valintakokeiden tehtäviä, soveltavia tehtäviä sekä kuvioiden ja tilastojen tulkintaan liittyviä tehtäviä.

 

4. Harjoituspääsykokeet (9 kpl,  40 ot, 4 harjoituskoetta tehdään paikan päällä ja 5 harjoituskoetta Moodle verkko-oppimisympäristössä)

 

Valmennuskurssiin kuuluu 9 täysimittausta harjoituspääsykoetta, joissa on kysymyksiä kaikista aihealueista sekä joissakin kokeissa myös kokeessa jaettava aineisto. Lähiopetuskurssilla ja  verkkovalmennuskurssilla saat ylivoimaisen edun suhteessa muihin kursseihin. Kursseillemme osallistuu keväällä lukuisia (keväällä 2019 yli 1000 kurssilaista) kauppakorkeaan hakijoita ja he tekevät kurssiin kuuluvat harjoituspääsykokeet samaan aikaan. Julkaisemme kurssilaisten koetulokset nimettöminä verkkoympäristössämme. Voit siis verrata omaa osaamista suhteessa muihin hakijoihin. Verkkokurssilaisille lähiopetuskurssilla paikan päällä tehtävät harjoituskokeet (4 kpl) lähetetään postitse kotiin. 

 

5. Ekonomivalmennuksen Moodle verkko-oppimisympäristö ja kurssimateriaali

 

Lähiopetuskurssiin ja verkkovalmennuskurssiin kuuluu Ekonomivalmennuksen ainutlaatuinen verkko-oppimisympäristö, joka sisältää maineikkaan Oppimiskoneen.

Verkko-oppimisympäristön ja kurssimateriaalin sisältö lyhyesti on seuraava:

 • Avaimet opiskelupaikan saavuttamiseen, Opiskeluopas
 • Teoriatiivistelmät (3 kpl) valintakoevaatimuksista
 • Yli 3500 harjoitustehtävää (markkinoiden eniten tehtäviä)
 • Ennakkoharjoittelumateriaali
 • Videoluennot
 • Keskustelupalstat
 • Harjoituspääsykokeiden tulokset

Markkinoiden ylivoimaisesti laajin ja monipuolisin verkko-oppimisympäristö ja kurssimateriaali.

 

6. Oppimiskone

Valmennuskurssimme sisältöön kuuluu ainutlaatuinen Oppimiskone. Muilla kurssijärjestäjillä ei käytössään vastaavaa tai sen laajuista sovellusta. Oppimiskoneessa on rajaton määrä harjoituskokeita ja -tehtäviä. Verkko-oppimisympäristö Moodlessa kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti erilaisia harjoituskokeita. Oppimiskoneessa on yli 50 erilaista harjoituskoevaihtoehtoa. Kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti ainekohtaisia kokeita yhdestä aineesta tai vain osasta sitä. Voit siis harjoitella tehtäviä aine tai kappalekohtaisesti. Halutessasi voit opetella niitä osa-alueita, joissa koet tarvitsevasi eniten harjoitusta. Voit myös tehdä rajattomasti laajempia harjoituskokeita, joissa on kysymyksiä kaikista aihealueista. Oppimiskoneessa voit valita harjoituskokeita myös tehtävien vaikeustason mukaisesti. Keväällä 2019 valmennuskurssilaisemme tekivät yhteensä yli 375 000 harjoituskoetta ja vastasivat yli 4,6 miljoonaan harjoitustehtävään Moodle verkko-oppimisympäristössämme. Kurssipalautteen perusteella Oppimiskone on monien mielestä kurssin parasta antia. Oppimiskone on ollut käytössämme jo useita vuosia ja olemme kehittäneet sitä vuodesta toiseen.

 

Keskeisimmät muutokset kevään 2020 kursseihin verrattuna vuoden 2019 kursseihin:

 • Olemme lisänneet kurssin sisältöön ja kurssimateriaaliin soveltavien harjoitustehtäviä ja niiden ratkaisemista
 • Olemme lisänneet kurssin sisältöön ja kurssimateriaaliin taloudellisten tilastojen ja kuvaajien tulkintaa sekä niihin liittyviä harjoitustehtäviä
 • Olemme lisänneet kurssin sisältöön liiketoimintaosaamisen opetusta
 • Kurssiin kuuluu 9 harjoituspääsykoetta, jotka ovat soveltavampia ja monipuolisempia kuin aikaisempina vuosina (Vuonna 2019 kokeita oli 8 kpl)
 • Matematiikan opetuksessa painotetaan aiempaa enemmän tilastotiedon osuutta

Ilmoittaudu