Verkkovalmennuskurssi ja itseopiskelumateriaali

Hinta: 440 € (Hinta voimassa loppu kevään. Hinta normaalisti 490 euroa. Ei sisällä painettuja kurssimateriaaleja, koska materiaalin painos on loppunut.)

Ajasta ja paikasta riippumaton valmennuskurssi. Ainoa ero lähiopetuskurssin ja verkkovalmennuskurssin välillä on se, että verkkokurssilaiset katsovat lähiopetustunnit jälkikäteen videolta ja harjoituskokeet tehdään omatoimisesti.

 

Verkkovalmennuskurssin opetusvideot kuvataan Oulun valmennuskurssin yhteydessä ja ne ovat katsottavissa viimeistään seuraava päivänä kuvauksesta. Oulun kurssin alustava aikataulu on 29.3.-5.6.2019. Keväällä 2018 kuvatut videot ovat käytettävissä jo syyskuusta 2018 lähtien.

 

Verkko-oppimisympäristön tunnukset aktvoidaan, kun kurssimaksu on maksettu. Kaikki kevän 2018 kurssimateriaali on käytössä jo nyt. 

 

Päiväkohtainen aikataulu julkaistaan myöhemmin. 

 

Kurssin sisältö:

-146 oppituntia (markkinoiden eniten oppitunteja)

-opiskelutekniikka 16 ot

-harjoituspääsykokeet 40 ot (8 harjoituspääsykoetta)

-matematiikka (tilastot ja todennäköisyys MAB5 ja todennäköisyys ja tilastot MAA10) 30 ot

-taloustieto (YH2) 30 ot

-ihminen ympäristön ja yhteiskunnan muutoksessa (HI1) 25 ot

-aineiston osuus valintakokeessa 5 ot

 

Kurssiin kuuluu 26 opetuskertaa (jotka videoidaan). Näistä 8 on harjoituspääsykokeita, jotka tehdään itsenäisesti. Opetusta videoidaan huhti-toukokuussa keskimäärin 2-3 kertaa viikossa.

 

 

Valmennuskurssimme rakentuvat useasta eri kokonaisuudesta. Valmennuskurssin sisältö:

1. Opiskelutekniikan opetus, tehokas opiskelu ja avaimet opiskelupaikan saavuttamiseen (14 ot)

 

Valmennuskurssi alkaa opiskelutekniikan opetuksella. Tuntien tarkoituksena on auttaa sinua valmistautumaan pääsykokeeseen tehokkaasti ja oikealla tavalla. Keskeisimpiä sisältöjä ovat: mm.  motivaatio ja ajankäyttö, monivalintakoe ja kurssimateriaalin tehokas hyödyntäminen. Kurssipalautteen perusteella ensimmäistä kurssipäivää on pidetty erittäin hyödyllisenä. Kurssin loppupuolella opiskelutekniikan opetukseen sisältyy ohjeiden antaminen varsinaista pääsykoetilannetta varten.

 

Kurssiin sisältyy henkistä valmennusta, joka antaa työkaluja mm. riittävän jaksamisen sekä palautumisen tueksi, stressin lieventämiseen, kestävän motivaation rakentamiseen, itseluottamuksen kasvattamiseen sekä koejännityksen hallitsemiseen. Henkistä valmennusta on 2 oppituntia kurssin alkupuolella ja toukokuussa julkaisemme noin puolen tunnin videon koejännityksen hallitsemiseen.

 

2. Tuutorointi

 

Jokaisella kurssilla on kurssituutori, jonka tehtävä on kannustaa ja tsempata hakijoita sekä kertoa omakohtaisia kokemuksia omasta valmistautumisesta. Tuutorit ovat tukenasi koko kevään valmennuskurssin ajan. He käyvät kurssipaikalla kurssin aikana sekä valvovat ja tarkastavat harjoituspääsykokeita. Verkkokurssilaiset voivat myös olla yhteydessä kurssituutoreihin. 

 

3. Videoluennot (85 ot) ja aineiston osuus pääsykokeessa (5 ot)

 • Tilastot ja todennäköisyyslaskenta (MAB5 ja MAA10, 30 ot)
 • Taloustieto (YH2, 30 ot)
 • Ihminen ympäristön ja yhteiskunnan muutoksessa (HI1, 25 ot).

 

Lähiopetustunnit pidetään asiantuntijaopettajan johdolla. Kaikilla opettajillamme on runsaasti aiempaa opetuskokemusta ja heillä on ylempi korkeakoulututkinto. Kaikki opettajamme toimivat myös päätyössään opetustehtävissä. Aikaisempina vuosina olemme saaneet erinomaista palautetta opetuksestamme. Lue lisää opettajista Opettajat välilehdeltä. Oppitunneilla valintakoevaatimukset käydään laajasti läpi esimerkkien avulla. Tunneilla ja harjoituksissa huomioidaan valintakokeen luonne, joka on monivalintakoe.

 

4. Harjoituspääsykokeet (8 kpl,  32 ot,  4 harjoituskoetta tehdään paikan päällä ja 4 harjoituskoetta Moodle verkko-oppimisympäristössä)

 

Valmennuskurssiin kuuluu 8 täysimittausta harjoituspääsykoetta, joissa on kysymyksiä kaikista aihealueista sekä joissakin kokeissa myös kokeessa jaettava aineisto. Verkkokurssilaisille postitetaan 4 harjoituskoetta, jotka tehdään omatoimisesti. Näiden lisäksi on vielä 4 verkkovälikoetta, jotka tehdään Moodle verkko-oppimisympäristössämme. Lähiopetuskurssilla ja  verkkovalmennuskurssilla saat ylivoimaisen edun suhteessa muihin kursseihin. Kursseillemme osallistuu keväällä lukuisia (keväällä 2018 yli 1000 kurssilaista) kauppakorkeaan hakijoita ja he tekevät kurssiin kuuluvat harjoituspääsykokeet samaan aikaan. Julkaisemme kurssilaisten koetulokset nimettöminä verkkoympäristössämme. Voit siis verrata omaa osaamista suhteessa muihin hakijoihin.

 

6. Ekonomivalmennuksen Moodle verkko-oppimisympäristö ja kurssimateriaali

 

Lähiopetuskurssiin ja verkkovalmennuskurssiin kuuluu Ekonomivalmennuksen ainutlaatuinen verkko-oppimisympäristö, joka sisältää maineikkaan Oppimiskoneen.

Verkko-oppimisympäristön ja kurssimateriaalin sisältö lyhyesti on seuraava:

 • Oppimiskone
 • Avaimet opiskelupaikan saavuttamiseen, Opiskeluopas
 • Teoriatiivistelmät (3 kpl) valintakoevaatimuksista
 • Yli 3500 harjoitustehtävää (markkinoiden eniten tehtäviä)
 • Ennakkoharjoittelumateriaali
 • Videoluennot
 • Keskustelupalstat
 • Harjoituspääsykokeiden tulokset

Markkinoiden ylivoimaisesti laajin ja monipuolisin verkko-oppimisympäristö ja kurssimateriaali.

Ilmoittaudu