Online helmikuu ilta TAKUUKURSSI

495 € (990 €)

Kurssin takuuhinta on 495 €.

1 × Online-opetus (takuukurssi)
0,00 
1 × Verkkovalmennuskurssi Premium (takuukurssi)
495,00 

Kuvaus

Tämä kurssi on tarkoitettu ainoastaan Ekonomivalmennuksen kursseille aiemmin osallistuneille. Kerro ilmoittautumislomakkeen lisätiedot kohdassa mille kurssille olet aiemmin osallistunut.  Oikeus takuualennukseen tarkistetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Online (eLive)-kurssi sopii sinulle, kun haluat aloittaa valmistautumisen jo hyvissä ajoin, mutta et pysty osallistumaan perinteiseen lähiopetukseen. Etäopetuskurssille voit osallistua paikkakunnasta riippumatta. Kurssille osallistuaksesi tarvitset tietokoneen (tai tabletin) ja nettiyhteyden. Jos harkitset Online-kurssin ja verkkokurssin välillä, suosittelemme kokeilemaan online-opetusta. Online-kurssi on mahdollista vaihtaa verkkovalmennuskurssiksi vielä kahden ensimmäisen kurssikerran jälkeen.

Aikataulu on 8.2.-6.6.2023.

Iltakurssin tunnit pidetään pääsääntöisesti klo 16:30-21:00 välillä.

Kurssin sisältö:

 • 160 oppituntia + 104 oppituntia luentotallenteita vuodelta 2023 = 264 oppituntia (markkinoiden eniten oppitunteja)
 • Yli 200 oppituntia luentotallenteita vuodelta 2022
 • Yli 5000 harjoitustehtävää malliratkaisuineen
 • Opetusvideot yli 100 oppituntia
 • Opiskelutekniikka 14 ot
 • Harjoituspääsykokeet 56 ot, (14 harjoituspääsykoetta), 4 kpl painettuja harjoituskokeita ja 10 kpl verkossa tehtäviä harjoituskokeita
 • Matematiikka (tilastot ja todennäköisyys MAB5 ja todennäköisyys ja tilastot MAA10) 30 ot
 • Taloustieto (YH2) 30 ot
 • Ihminen ympäristön ja yhteiskunnan muutoksessa (HI1) 20 ot
 • Aineiston osuus sekä soveltavat tehtävät valintakokeessa 5 ot (Soveltavaa taloustietoa)
 • Taloudellisen tilastojen ja kuvioiden tulkinta sekä liiketoimintaosaamisen perusteet 5 ot (Soveltavaa taloustietoa)

Kurssiin kuuluu 32 opetuskertaa, joista 10 on verkkovälikokeita, jotka tehdään itsenäisesti. Kurssiin kuuluu myös 4 painettua välikoetta, jotka postitetaan kurssilaisille materiaalipaketin yhteydessä. Opetusta on helmi-maaliskuussa keskimäärin 2-3 kertaa viikossa ja huhti-toukokuussa keskimäärin 1 kerran viikossa. Helmikuussa alkava kurssi mahdollistaa valmistautumisen aloittamisen hyvissä ajoin ennen pääsykoetta ja sinulla on hyvin aikaa asioiden oppimiseen. Koska osa opetuksesta pidetään ennen kevään ylioppilaskirjoituksia, valmennuskurssista on hyötyä myös ylioppilaskirjoituksissa. Mikäli et pääse osallistumaan jollekin kurssin opetuskerralle ylioppilaskirjoituksista johtuen, voit käydä väliin jääneet tunnit huhtikuussa alkavien ryhmien mukana tai katsoa ne videoilta jälkikäteen.

Lue tarkempi kuvaus kurssista täältä!

Tämä kurssi on tarkoitettu ainoastaan Ekonomivalmennuksen kursseille aiemmin osallistuneille. Kerro ilmoittautumislomakkeen lisätiedot kohdassa mille kurssille olet aiemmin osallistunut.  Oikeus takuualennukseen tarkistetaan ilmoittautumisen jälkeen.