Usein kysyttyä

Jos et löydä kysymykseesi vastausta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse

[email protected]

 tai 

puhelimitse 020 7310550.

Kurssilaisistamme 641 sai opiskelupaikan kevään 2022 valintakokeen perusteella.

Suomenkielisiä aloituspaikkoja oli valintakoekiintiössä yhteensä 709, joten Ekonomivalmennuksen kurssilaiset saivat yli 85 % kaikista valintakokeella jaetuista opiskelupaikoista.
(604/709= 85 %)

Opiskelupaikoista 37 oli ruotsinkielisiin hakukohteisiin. Ekonomivalmennuksen kurssilaiset saivat yli 30 % aloituspaikoista valintakoekiintiössä ruotsinkielisiin hakukohteisiin.

Tietoa kauppakorkeakouluihin hakemisesta ja valintakokeesta löydät kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan verkkosivuilta.

Kauppatieteet

Kyllä etsimme! 

Keskustelemme mielellämme kaikkien halukkaiden kanssa, joten ole rohkeasti yhteydessä. 

Vaikuttajamarkkinointi, Some-yhteistyö

P: 020 7310550
[email protected]
Etsimme vaikuttajamarkkinointiyhteistyöhön henkilöitä, jotka ovat hakemassa kauppakorkeaan tai ovat saaneet opiskelupaikan kauppakorkeasta kurssimme avulla.

Tunnukset Moodle-verkkoympäristöön luodaan 1-2 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta. Usein aktivoimme tunnukset muutaman tunnin kuluessa ilmoittautumisesta. 

Saat kurssimateriaalin käyttöösi heti ja voit aloittaa valmistautumisen.

 

Katso lisätietoja kohdasta ”Mitä ilmoittautumisen jälkeen tapahtuu”.

Heti ilmoittautumisen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle automaattisesti kopion ilmoittautumisen yhteydessä syöttämistäsi tiedoista. Jos tiedot ovat oikein, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tiedoissa on virhe, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro mikä tieto on väärin.

Kahden vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta saat ilmoittautumisvahvistuksen, jossa sinulle kerrotaan ohjeita ja tietoja kurssista.  Lue ilmoittautumisvahvistus huolella läpi!

Kun olet valinnut haluamasi valmennuskurssin ostokoriin, pääset heti maksamaan kurssimaksun. Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Voit kurssin maksaa kurssin seuraavilla maksutavoilla:

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto. OP Lasku ja Jousto edellyttävät 20-vuoden ikää ja Walleyn käyttö edellyttää18-vuoden ikää. 
3. Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

Paytrailin maksupalveluehdot:

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun erissä tai laskulla. 

Valitse verkkokaupassa tässä tilanteessa maksutavaksi OP lasku, Walley tai jousto.

OP Lasku ja Jousto edellyttävät 20-vuoden ikää ja Walleyn käyttö edellyttää18-vuoden ikää. 

Tutustu erissä/laskulla maksamisen ehtoihin seuraavassa osoitteessa:

Paytrailin maksupalveluehdot

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Mikäli haluat peruuttaa kurssin tai et ole muuten varma osallistumisestasi, niin suosittelemme aina ensin olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse P: 020 7310550.

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 päivää ennen kurssin alkua, Ekonomivalmennus palauttaa kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 200 euron varausmaksua. Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 30 päivää ennen kurssin alkamista, niin kurssin peruminen ei ole mahdollista. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 30 päivää ennen valmennuskurssin alkamista, ei kurssin peruuttaminen ole mahdollista ja perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Kaikilla kursseilla verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei enää ole.

Haluamme erikseen, jos olet valinnut laskuvaihtoehdon niin kurssinlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutus tapahtuu olemalla yhteydessä Ekonomivalmennukseen. Peruutuksesta on aina lähetettävä sähköposti osoitteeseen [email protected], jonka jälkeen saat Ekonomivalmennukselta vastauksen viestiisi. Vasta vastauksen saatuasi, peruutus on suoritettu loppuun. Vastaamme perille saapuneeseen peruutusviestiin kahden vuorokauden kuluessa. 

Tilaamasi opiskelumateriaalit (kirjatiivistelmät, tehtäväpaketti, verkkomateriaali) voit palauttaa 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Materiaalit tulee palauttaa käyttämättöminä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei enää ole. 

Kyllä.

Jos ilmoittaudutte ja osallistutte yhdessä kaverin kanssa kurssillemme, saatte molemmat kaverialennuksen. 

Kaverialennuksen suuruus on lähi- ja online-kursseilla 50€ ja verkkokurssilla 25€.

Kaverialennuksen voi saada vain kerran, yhdestä kaverista ja ilmoittautumisten tulee tapahtua noin vuorokauden kuluessa toisistaan. 

Kaverialennus ja kaverin nimi tulee mainita ilmoittautumislomakkeen lisätiedot kohdassa. Kun kaikki/molemmat ovat ilmoittautuneet, niin hyvitämme kaverialennuksen jälkikäteen.

Kyllä on. 

Kurssillamme on vuosittain useita ruotsinkieliseen valintakokeeseen osallistuvia henkilöitä. Esimerkiksi valintakokeella 2022 sai ruotsinkielisestä kauppakorkeakoulusta paikan 37 kurssilaistamme. Ekonomivalmennuksen kurssilaiset saivat yli 30 % aloituspaikoista valintakoekiintiössä ruotsinkielisiin hakukohteisiin.

Alla muutama ruotsinkielellä hakeneen kurssilaisemme kommentti: 

”Kurssin teoriakirjoissa oli paljon asioita, joita ei oltu edes mainittu ruotsinkielisissä lukiokirjoissa, mutta kysyttiin valintakokeessa”

”Kurssin suomenkielisyys ei ollut ongelma vaan ennemminkin etu, kun termejä opetteli molemmilla kielillä”

”Jos ruotsinkielisenä hakijana mietit Ekonomivalmennusta, voin lämpimästi suositella sitä oman kokemukseni perusteella. Kannattaa lukea molemmilla kielillä ”koko ajan”, jotta asiat eivät pääse unohtumaan ruotsiksi. Suosittelen myös ostamaan valmennuskurssin hyvissä ajoin, näin ehdit hyödyntämään runsasta tarjontaa riittävästi.”

 

 

Jos haluat keskittyä vain tehtävien tekemiseen ja täysin itsenäiseen opiskeluun ja koet pärjääväsi pelkillä opetusvideoilla, silloin Verkkovalmennuskurssi Premium on paras vaihtoehto. Tämä on suosituin kurssimme.

Mikäli haluat tehtävien lisäksi käyttöösi luentotallenteet ja aikataulutetun Online-opetuksen, sekä mahdollisuuden kysyä opetuksen aikana lisäneuvoja opettajalta, silloin Online-kurssi sopii sinulle erinomaisesti. Jos haluat edellisten lisäksi aikataulutettua luokassa tapahtuvaa lähiopetustusta silloin valintasi on lähiopetuskurssi.

Edullisin kurssivaihtoehto on Verkko-opiskelumateriaali.

Online-kurssi on etäopetus eli ns. online-kurssi, jossa opettaminen tapahtuu Zoom-ympäristössä. Opetus on etukäteen aikataulutettu ja tilanne on kaikin puolin samanlainen kuin luokkatilassakin olisi. Online-kurssi antaa mahdollisuuden osallistua opetukseen mistä tahansa, sillä tarvitset käyttöösi vain internet-yhteyden sekä tietokoneen tai tabletin. Online-opetuksen aikana pystyt kysymään opettajalta neuvoa reaaliaikaisesti joko mikrofonin tai chatin kautta. Koska voit itse valita paikan, jossa Online-opetukseen osallistut, saat halutessasi täydellisen keskittymisrauhan.

Opetusvideot

Opetusvideot on kuvattu ilman yleisöä, joten niissä ei ole taukoja tai kurssilaisten kysymyksiä, jotka keskeyttäisivät aiheen käsittelyt. Opetusvideoissa opettajamme käsittelee asian läpi ja opetusvideoissa asioiden käsittely pyritään jakamaan niin, että videon pysäytteleminen ja kelaaminen on mahdollisimman helppoa.  

Luentotallenteet

Luentotallenteet ovat online-kurssin luennoilta tallennettua materiaalia. Luentotallenteet on tarkoitettu kertaamiseen ja esimerkiksi luentojen jälkeenpäin katsomiseen, jos luento on jäänyt välistä. Luentovideot ovat tallenteita opetustapahtumasta, joten kommentit ja luennoilla käyty keskustelu ovat osa tallennetta. Luentotallenteet ovat lähi- ja online-kurssilaisille. 

 

Voit aloittaa matemaattisten taitojen opiskelun nollapohjalta. Kurssiin kuuluu matematiikan alkeet/perusteet osuus, jossa kerrataan matematiikan perustaitoja. Tämä osio on tarkoitettu erityisesti sellaisille hakijoille, joilla matematiikan osaaminen on heikolla tasolla tai aikaisemmista matematiikan opinnoista on kulunut jo pidemmän aikaa.

Kevään yhteishaun aikataulua ei ole vielä julkaistu.

Kevään 2022 yhteishaku oli auki 16.3 – 30.3.2022. 

Saat kurssimateriaalit käyttöösi ilmoittautumisen jälkeen ja voit aloittaa valmistautumisen heti. Painetut kurssimateriaalit postitetaan tammikuun lopulla.

Kevään kurssien aikataulut julkaistaan lähempänä kurssien alkua. 

Helmikuussa alkavien kurssien aikataulut julkaistaan viimeistään tammikuun alussa, mutta erittäin todennäköisesti jo aiemmin joulukuussa.

Huhtikuussa alkavien kurssien aikataulut julkaistaan viimeistään helmikuussa alussa.

Kurssin sisältö on vapaassa käytössä aina seuraavaan kauppakorkeakoulun valintakokeeseen saakka. Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, niin voit halutessasi osallistua kurssille uudestaan. Saat kurssin hinnasta -50 % takuualennuksen. Painetut kurssimateriaalit jäävät käyttöösi. 

Katso lisätietoja takuukurssista kohdasta ”saanko kurssista alennusta, jos ilmoittautuu uudelleen?”. 

Mikäli et saanut haluamaasi opiskelupaikkaa, niin voit halutessasi osallistua kurssille uudestaan. Saat tässä tilanteessa kurssin normaalihinnasta -50 % takuualennuksen. Takuualennus koskee vastaavaa kurssia ja se lasketaan kurssin normaalihinnasta. Takuualennusta ei voi yhdistää mahdollisiin muihin alennuksiin. 

Mikäli haluat osallistua ensimmäistä kurssiasi laajemmalle kurssille, niin takuualennuksen määrä -50 % edellisen kurssin maksamastasi hinnasta. Tässä tilanteessa ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Takuualennuksen saa, kun valitset kurssiksi takuukurssin. Takuukurssin hinta on laskettu valmiiksi. 

Jos haluat osallistua lähiopetuskurssille takuukurssina, niin valitse lähiopetuskurssi ja käytä alennuskoodia TAKUU50, niin saat kurssin takuuhintaan.

Oikeus takuualennukseen tarkistetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Esimerkki: Jos ensimmäisellä hakukerralla ostit verkkokurssin hintaan 590 euroa. Toisella hakukerralla saat verkkokurssista -50 % alennuksen ja eli kurssin hinta on takuukussilaiselle 295 euroa. Jos haluat verkkokurssin sijaan hankkia esimerkiksi 1190 euroa maksavan lähiopetuskurssin, niin saat lähiopetuskurssista 295 euron alennuksen ja kurssin hintaan 1190€ euroa – 295 euroa = 895 euroa.

Jos olet ollut verkkokurssilla 2022, 2021 tai 2020, mutta haluat osallistua takuukurssina Online-kurssille 2023, saat online-kurssin poikkeuksellisesti hinnalla 495€ (-50% normaali hinnasta 990€). 

Mikäli et saanut haluamaasi opiskelupaikkaa, niin voit halutessasi osallistua kurssille uudestaan. Saat tässä tilanteessa kurssin normaalihinnasta -50 % takuualennuksen. Takuualennus koskee vastaavaa kurssia ja se lasketaan kurssin normaalihinnasta. Takuualennusta ei voi yhdistää mahdollisiin muihin alennuksiin. 

Mikäli haluat osallistua ensimmäistä kurssiasi laajemmalle kurssille, niin takuualennuksen määrä -50 % edellisen kurssin maksamastasi hinnasta. Tässä tilanteessa ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Takuualennuksen saa, kun valitset kurssiksi takuukurssin. Takuukurssin hinta on laskettu valmiiksi. 

Jos haluat osallistua lähiopetuskurssille takuukurssina, niin valitse lähiopetuskurssi ja käytä alennuskoodia TAKUU50, niin saat kurssin takuuhintaan.

Oikeus takuualennukseen tarkistetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Esimerkki: Jos ensimmäisellä hakukerralla ostit verkkokurssin hintaan 590 euroa. Toisella hakukerralla saat verkkokurssista -50 % alennuksen ja eli kurssin hinta on takuukussilaiselle 295 euroa. Jos haluat verkkokurssin sijaan hankkia esimerkiksi 1190 euroa maksavan lähiopetuskurssin, niin saat lähiopetuskurssista 295 euron alennuksen ja kurssin hintaan 1190€ euroa – 295 euroa = 895 euroa.

Jos olet ollut verkkokurssilla 2022, 2021 tai 2020, mutta haluat osallistua takuukurssina Online-kurssille 2023, saat online-kurssin poikkeuksellisesti hinnalla 495€ (-50% normaali hinnasta 990€). 

Kyllä. 

Kaikki kurssien hinnat, jotka ilmoitamme verkkosivuillamme tai muussa viestinnässämme sisältävät arvolisäveron. 

Tietosuoja

Rekisteriseloste

EU:n tietosuoja-asetus 2016/679 sekä tietosuoja-laki 1050/2018

  1. Rekisterinpitäjä

EV-Valmennus Oy (y-tunnus: 3165939-3 ) Pyyntitie 36, 90540 Oulu

  1. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jukka Köngäs, [email protected], puh. 040 583 6465

  1. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

  1. Tietojen käyttötarkoitus

Asiakassuhteen hoitaminen

  1. Rekisterin sisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: asiakkaan nimi ja yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä tiedot asiakkaan tilaamista palveluista.

6.1. Tietojen lähde

Tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään rekisteröitymisen (palvelun tilaamisen) yhteydessä.

6.2. Tietojen lähde

Opetushallitukselta saamme Opintopolussa koulutukseen hakeneiden hakijoiden nimen ja sähköpostiosoitteen, niiden hakijoiden osalta, jotka ovat sallineet tietojen luovuttamisen koulutusten markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot on Opetushallitus on luovuttanut kertaluontoista sähköpostia varten. Kaikki tiedot poistetaan välittömästi sähköpostin lähettämisen jälkeen.

  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta.

  1. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri säilytetään sähköisessä tietokannassa, johon on pääsy ainoastaan käyttöoikeuden omaavilla EV-valmennus Oy:n  työntekijöillä.

  1. Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan 1 vuoden kuluessa ostetun palvelun päättymisen jälkeen. Tietojen säilyttäminen on tarpeellista, koska kuluttaja saa palvelusta merkittävän alennuksen, mikäli hän hankkii palvelun uudestaan.  

  1. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada tietoon mitä tietoja hänestä on rekisterissä sekä oikeus tietojen poistamiseen ennen kuin kohdassa 10 mainittu aika on kulunut. Tietojen poistamista voi pyytää sähköpostitse osoitteeseen (asiakasp[email protected]) tai puhelimitse P: 0207310551.

Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohtaan, kuten näihin säännöksiin perustuvaa profilointia. Rekisterinpitäjä ei saa enää käsitellä henkilötietoja, paitsi jos rekisterinpitäjä voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten, mukaan lukien profilointia silloin kun se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Jos rekisteröity vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointia varten, niitä ei saa enää käsitellä tähän tarkoitukseen.

Viimeistään silloin, kun rekisteröityyn ollaan yhteydessä ensimmäisen kerran, 1 ja 2 kohdassa tarkoitettu oikeus on nimenomaisesti saatettava rekisteröidyn tietoon ja esitettävä selkeästi ja muusta tiedotuksesta erillään.

Tietoyhteiskunnan palvelujen käyttämisen yhteydessä ja sen estämättä, mitä direktiivissä 2002/58/EY määrätään, rekisteröity voi käyttää vastustamisoikeuttaan automaattisesti teknisiä ominaisuuksia hyödyntäen.

Jos henkilötietoja käsitellään tieteellisiä tai historiallisia tutkimustarkoituksia tai tilastollisia tarkoituksia varten 89 artiklan1 kohdan mukaisesti, rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella vastustaa häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyä, paitsi jos käsittely on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi.

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänen vakinainen asuinpaikkansa tai työpaikkansa on tai jossa väitetty tietosuoja-asetuksen rikkominen on tapahtunut.

12. Henkilötietojen antaminen on palvelun käyttöönottamisen vaatimus. Jotta palvelu voidaan ottaa käyttöön, niin ilmoittautumislomakkeen tiedot on annettava. Mikäli kaikkia tietoja ei anneta, niin palvelun käyttöönotto voi viivästyä tai estyä kokonaan. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Yleiset sopimusehdot

Kurssin maksaminen:

Kurssi maksetaan normaalisti verkkokaupan maksupalvelussa, jossa voit valita haluamasi maksutavan tarjolla olevista maksutavoista. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös erissä tai laskulla. Kerromme tästä lisää myöhemmin näissä sopimusehdoissa.

Kurssin peruuttaminen:

Mikäli haluat peruuttaa kurssin tai et ole muuten varma osallistumisestasi, niin suosittelemme aina ensin olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse P: 020 7310550.

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 päivää ennen kurssin alkua, Ekonomivalmennus palauttaa kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 200 euron varausmaksua. Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 30 päivää ennen kurssin alkamista, niin perimme kurssimaksun kokonaan. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 30 päivää ennen valmennuskurssin alkamista, ei kurssin peruuttaminen ole mahdollista ja perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei enää ole.

Erikseen haluamme korostaa, että kurssinlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutus tapahtuu olemalla yhteydessä Ekonomivalmennukseen. Peruutuksesta on aina lähetettävä sähköposti osoitteeseen [email protected], jonka jälkeen saat Ekonomivalmennukselta vastauksen viestiisi.

Tilaamasi opiskelumateriaalit (Teoriakirjat ja muu kurssimateriaali) voit palauttaa 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Materiaalit tulee palauttaa käyttämättöminä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen verkkovalmennuskurssilla ei ole enää peruutusoikeutta.

Kurssimateriaalin käyttäminen:

Verkko-oppimisympäristössä (Moodle yms.) oleva materiaali on tarkoitettu vain Ekonomivalmennuksen valmennuskurssilaisten henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

Verkkovalmennuskurssin hinnan palautus tilanteessa, jossa olet saanut opiskelupaikan ensisijaisesta kauppatieteiden hakukohteesta keväällä 2023.

Palautamme 50 % maksamastasi valmennuskurssin hinnasta, jos tulet valituksi todistusvalinnalla ensisijaiseen kauppatieteiden hakukohteeseen tai avoimen väylän kautta tai muulla valintatavalla (esim. SAT, GRE tai GMAT-testi) keväällä 2023. Palautus on haettava ennen valintakoetta. Palautus koskee vain niitä tilanteita, jossa et ole oikeutettu osallistumaan valintakokeeseen, koska olet saanut opiskelupaikan todistuksen perusteella 1. hakukohteesta. Palautusta ei makseta, jos olet osallistunut valintakokeeseen tai palautusta haetaan valintakokeen jälkeen.

 

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

Laskulla maksaminen

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun erissä tai laskulla. Valitse verkkokaupassa tässä tilanteessa maksutavaksi Op lasku, Walley tai Jousto.

 

Covid-19

Vallitsevan Korona (Covid-19) tilanteen vuoksi on mahdollista, että perinteisen lähiopetuksen järjestäminen ei ole mahdollista keväällä 2023. Mikäli viranomaiset kieltävät perinteisen lähiopetuksen järjestämisen keväällä 2023, niin lähiopetustunnit pidetään etäopetusjärjestelmiä käyttäen alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Kurssilainen voi tässä tilanteessa vaihtaa kurssin verkkovalmennuskurssiksi, jolloin hyvitämme lähiopetuskurssin ja verkkovalmennuskurssin hinnan erotuksen. Kurssin vaihtaminen pitää tapahtua ennen kurssin alkamista. Mikäli tunteja on pidetty ennen mahdollista siirtymistä etäopetukseen, niin kurssia ei voi vaihtaa enää verkkovalmennuskurssiksi. Mikäli emme voi pitää lähiopetusta suunnitellusti niin, opetus toteutetaan samalla tavalla kuin Onlie-kurssilla. Jos kaikki opetus pidetään etäopetuksena, niin aamukurssin osalta hyvitämme kurssin hinnan erotuksen verrattuna Online-kurssiin. Jos kurssin kaikki opetus pidetään etäopetuksena, niin hyvityksen suuruus on 1190 € – 990 € = 200 €. Jos osa kurssista pidetään perinteisenä lähiopetuksena ja osa Online-opetuksena niin hyvitämme aamukurssin hinnasta sen osuuden, jota ei pidetty perinteisenä lähiopetuksena. (Esimerkki hyvityksestä: Aamukurssissa on yhteensä 22 lähiopetuskertaa. Jos näistä pidetään 12 kertaa normaalisti ja 10 opetuskertaa tapahtuu eLive-opetuksena niin hyvityksen suuruus on 10/22 * 200 € = 90,91 €). Iltakurssin osalta emme maksa hyvitystä, koska eLive-kurssin ja iltakurssin hinta on sama.

Tutustu myös muuhun valmennustarjontaamme

Etkö löytänyt etsimääsi? Meiltä löydät laadukkaat abikurssit ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville ja valmennuskurssit ammattikorkeakouluun hakeville.

Markkinoiden laajimmat psykologian ja logopedian valmennuskurssit. Meidän avullamme menestyt uudistuneessa valintakokeessa paremmin.

Monipuoliset valmennuskurssit ammattikorkeaan hakeville. Halusit sitten insinööriksi tai sairaanhoitajaksi, meidän valmennuskursseillamme onnistut.

Abikurssit ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Matematiikan arvosanojen merkitys korostuu useimmille aloille haettaessa. Meidän avullamme menestyt ylioppilaskirjoituksissa varmasti paremmin.