Verkkovalmennuskurssi ja itseopiskelumateriaali

Verkkovalmennuskurssivaihtoehdot:

Ekonomivalmennuksella on kaksi verkkovalmennuskurssivaihtoehtoa. 

 1. Verkkovalmennuskurssi Premium. Hinta 590 € (Hinta 540 € 30.3.2023 saakka).
 2. Verkko-opiskelumateriaali. Hinta 349 €

Verkkovalmennuskurssi Premium on ylivoimaisesti suosituin verkkovalmennuskurssimme.

Verkko-opiskelumateriaali EI sisällä seuraavia asioita:

 • Oppimiskone
 • Painetut Ekonomivalmennuksen oppikirjat
 • Kysymyspalstat
 

Markkinoiden laajin ja monipuolisin verkkovalmennuskurssi! Tulosten ja kurssipalautteen perusteella markkinoiden ylivoimaisesti paras verkkovalmennuskurssi.

Tulokset ratkaisevat! 641 valmennuskurssilaistamme sai opiskelupaikan keväällä 2022.

Vertaile verkko-oppimisympäristöjä ja verkkosisältöjä

Saatko käyttöösi vain kurssimateriaalit ja neuvonnan vai sisältääkö verkko-oppimisympäristö myös jotain muuta? Onko käytössäsi opetusvideoita tai mahdollisuutta kysyä keskustelupalstoilla sisällöistä, valintakokeesta tai muista asioista? Ekonomivalmennuksen Moodle verkko-oppimisympäristössä on kurssimateriaalit sähköisessä muodossa ja voit esittää kysymyksiä opettajillemme sekä keskustella muiden kurssilaisten kanssa. Moodlessa kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti erilaisia harjoituskokeita. Oppimiskoneessa on runsaasti erilaisia harjoituskoevaihtoehtoja. Kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti ainekohtaisia kokeita yhdestä aineesta koekirjasta tai vain osasta sitä. Voit siis harjoitella tehtäviä aine- tai kappalekohtaisesti. Halutessasi voit opetella niitä osa-alueita, joissa koet tarvitsevasi eniten harjoitusta. Voit myös tehdä rajattomasti laajempia harjoituskokeita, joissa on kysymyksiä kaikista aihealueista. 

Verkkovalmennuskurssiimme kuuluu opetusvideoita yli 100 oppituntia. Verkkovalmennuskurssin opetusvideot eivät ole luentotallenteita, vaan ne on kuvattu juuri verkkovalmennuskurssia varten. Videot ovat erinomainen tapa kerrata asioita sekä keskittyä vaikeimpiin aihepiireihin. Kurssipalautteen mukaan vaikeimpien asioiden ymmärtämien ilman opetusvideoita koetaan erittäin hankalaksi. Opetusvideot ovat saaneet vuodesta toiseen erinomaista palautetta kurssilaisiltamme.

Valmennuskurssimme ja verkko-oppimisympäristömme eivät ole opiskelijoiden ”puuhastelua”, vaan kurssin toteuttamisesta ja opettamisesta vastaavat valmennuskurssien ja koulutuksen rautaiset ammattilaiset. Meidän ei tarvitse enää harjoitella verkkokurssien tekemistä, vaan kurssimme on tulosten ja kurssipalautteen perusteella todistetusti laadukas. Valintakokeessa testataan valintakoevaatimuksia soveltavilla monivalintakysymyksillä. Lukiokirjat eivät tähän valmenna. Koska soveltamiskykyä eikä vaikeimpia teemoja muutenkaan opita vain kirjasta lukemalla tai pelkkiä tehtäviä tekemällä, verkkokurssilaistemme käytössä on ajankohtaiset, markkinoiden kattavimmat opetusvideot.

Ekonomivalmennuksen kurssimateriaali ja harjoitustehtävien lukumäärä on markkinoiden ylivoimaisesti laajin. Tehtävien kokonaismäärä, harjoituspääsykoetehtävät mukaan lukien, on yli 5000 harjoitustehtävää. Olemme lisänneet valmennuskurssiimme yli 1000 soveltavaa harjoitustehtävää. Tekemämme vertailun perusteella harjoitustehtäviemme lukumäärä on ylivoimaisesti suurin kaikista kurssijärjestäjistä. Useimpien kurssijärjestäjien tehtävien kokonaismäärä on vain joitain satoja. Saat siis käyttöösi jopa tuplasti enemmän tehtäviä jo pelkästään yhdestä oppiaineesta, kuin joillakin kursseille kaikista aineista yhteensä.  

Verkkovalmennuskurssimme Premium on oikea valinta sinulle, joka arvostat itsenäistä opiskelua tai et pääse osallistumaan lähiopetukseen tai eLive-tunnit eivät sopi aikatauluihisi. Verkkovalmennuskurssi Premium on ylivoimaisesti suosituin kurssimme ja sen suosio on kasvanut vuodesta toiseen.

Ainoa ero lähiopetus- tai Online-kurssin ja verkkovalmennuskurssi Premiumin välillä on se, että voit katsella opetusvideoita oman aikataulusi mukaisesti verkko-oppimisympäristössämme. Edellisistä vuosista poiketen verkkokurssilaisille kuvataan erilliset opetusvideot,  joissa ei ole taukoja tai kurssilaisten kysymyksiä.  Lähiopetus- ja Online-kurssilla opetus tapahtuu aikataulutetusti. Kaikki kurssimateriaalit ja tehtävät ovat täsmälleen samat kuin lähiopetuskursseillamme. Verkkokurssi Premiumiin sisältyy myös kurssilaisten arvostamat keskustelupalstat, joilla kurssimme opettajat vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Verkkovalmennuskurssimme sisältö:

 • Jos haluat opiskella tehokkaasti itsenäisesti, voimme tukea opiskeluasi! Meiltä on saatavissa laadukas verkkovalmennuskurssi, joka sisältää muun muassa:

1. Valmennuskurssin opetussisällön videoituna 

 • Opetusvideoita on yhteensä yli 100 oppituntia ja voit katsella videoita rajattomasti aikasta ja paikasta riippumatta!
 • Opetusvideoiden kautta saat apua vaikeimpien asioiden ymmärtämiseen ja asioiden kertaamiseen. Et siis joudu puurtamaan pelkän kirjallisen materiaalin parissa!
 • Totea itse opetuksemme korkea laatu ja ammattitaito.
 • Verkkokurssilaisille kuvataan erilliset opetusvideot,  joissa ei ole taukoja tai kurssilaisten kysymyksiä. 

2. Laadukkaat teoriakirjat kaikista aineista 

 • Saat kurssimateriaalit sekä painettuna 
 • että sähköisessä muodossa; voit siis opiskella milloin ja missä vain!

3. Markkinoiden laajin harjoitustehtäväpaketti

 • Yli 5000 harjoitustehtävää malliratkaisuineen

4. Vanhoja pääsykokeita malliratkaisuineen 

 • Vuosien 2018-2022 valintakokeet malliratkaisuineen

5. Markkinoiden laajin harjoitupääsykoemäärä

 • 14 harjoituspääsykoetta malliratkaisuineen
 • Ekonomivalmennuksen kurssilaisena saat ylivoimaisen edun suhteessa muihin valmennuskursseihin. Kursseillemme osallistuu keväisin lukuisia kauppakorkeaan hakijoita (keväällä 2022 kursseillemme osallistui yli 1000 kurssilaista), jotka tekevät kurssiin kuuluvat harjoituspääsykokeet samaan aikaan. Julkaisemme kurssilaisten koetulokset nimettöminä verkkoympäristössämme. Voit siis verrata omaa osaamista suhteessa muihin hakijoihin! Muilla valmennuskursseilla samanlainen vertailu ei ole mahdollista, koska muilla kursseilla osallistujamäärät ovat vähäisiä.

6. Tehokkaan opiskelu- ja lukutekniikan sekä vastaustekniikan -oppaan

 • Kurssin kuuluu opiskelu- ja monivalintakoetekniikan opetusta sekä Opiskeluopas.

7. Oppimiskone

 • Rajaton määrä harjoituskokeita ja -tehtäviä. Verkko-oppimisympäristö Moodlessa kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti erilaisia harjoituskokeita. Oppimiskoneessa on runsaasti erilaisia harjoituskoevaihtoehtoja.
 • Kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti ainekohtaisia kokeita yhdestä aineesta koekirjasta tai vain osasta sitä. Voit siis harjoitella tehtäviä aine tai kappalekohtaisesti. Halutessasi voit opetella niitä osa-alueita, joissa koet tarvitsevasi eniten harjoitusta. Voit myös tehdä rajattomasti laajempia harjoituskokeita, joissa on kysymyksiä kaikista aihealueista. Keväällä 2022 valmennuskurssilaisemme vastasivat yli 8 miljoonaan harjoitustehtävään Moodle verkko-oppimisympäristössämme. Oppimiskone on tarkoitettu itsenäiseen harjoitteluun ja sitä ei käytetä oppitunneilla eikä sillä korvata opetusta

8. Keskustelupalstat

 • Voit esittää aineisiin ja tehtäviin liittyviä kysymyksiä opettajillemme. Keskustelupalstoilla voit tutustua muiden kurssilaisten esittämiin kysymyksiin vastauksineen. Voit siis opiskella täysipainoisesti asuinpaikastasi tai aikatauluistasi riippumatta.

9. Oman osaamisen seuranta

 • Pääset seuraamaan osaamisesi kehittymistä sekä oppiainekohtaisesti että kokonaisuutena. Halutessasi voit myös verrata omaa edistymistäsi muihin kurssilaisiin! Verkko-oppimisympäristön sisältöön voit tutustua tarkemmin TÄÄLLÄ.

 

Hinta

 1. Verkkovalmennuskurssi Premium. Hinta 590 € (Hinta 540 € 30.3.2023 saakka).
 2. Verkko-opiskelumateriaali. Hinta 349 €

Kurssimateriaalit saat käyttöösi heti ilmoittautumisen jälkeen.

Palautamme 50 % maksamastasi valmennuskurssin hinnasta, jos tulet valituksi todistusvalinnalla ensisijaiseen kauppatieteiden hakukohteeseen tai avoimen väylän kautta tai muulla valintatavalla (esim. SAT, GRE tai GMAT-testi) keväällä 2023. Palautusehdoista on kerrottu tarkemmin yleiset sopimusehdot 2023.

Verkkoympäristömme ominaisuuksia

Oppimispolut
Oppiainekohtaiset oppimispolut johdattavat sinut läpi valintakoeoppimäärien loogisesti edeten. Jokainen oppimispolku koostuu useasta oppitunnista, joissa teoriaan perehdytään tekstin, kuvien ja videoiden avulla. Oppitunnit myös syventävät lukiotietojasi siellä, missä se valintakokeen näkökulmasta on keskeistä. Jokainen oppitunti päättyy kertauskysymyksiin, joiden avulla pääset testaamaan omaa osaamistasi oppitunnin aihepiiristä. Kun olet vastannut kysymyksiin oikein, opintopolku johdattaa sinut seuraavalle oppitunnille. Näin sinun ei tarvitse itse miettiä, mitä tehdä seuraavaksi. Halutessasi voit myös palata polulla taaksepäin kertaamaan aiempien oppituntien sisältöjä. Huomaa, että oppimispolkujen lisäksi sinulla on käytössäsi sähköiset ja painetut oppiainekohtaiset teoriatiivistelmät.

Ekstrana oma oppimispolkunsa matematiikan perustaitojen kertaamiseen valintakokeen näkökulmasta! Voit aloittaa matemaattisten taitojen opiskelun nollapohjalta. Kurssiin kuuluu tilastotieteen ja todennäköisyyslaskennan alkeet/perusteet osuus, jossa kerrataan matematiikan perustaitoja. Tämä osio on tarkoitettu erityisesti sellaisille hakijoille, joilla matematiikan osaaminen on heikolla tasolla tai aikaisemmista matematiikan opinnoista on kulunut jo aikaa.

Huomaa, että oppimispolkujen lisäksi sinulla on käytössäsi sähköiset ja painetut oppiainekohtaiset teoriatiivistelmät.

Osaamisen seuranta
Pääset seuraamaan osaamisesi kehittymistä sekä oppiainekohtaisesti että kokonaisuutena. Halutessasi voit myös verrata omaa edistymistäsi muihin kurssilaisiin!

Oppimiskoneen kertaustoiminto
Haluatko tehdä juuri niitä tehtäviä, joita et ole aiemmin osannut? Näet väärin vastatut kysymykset kootusti ja voit palata ratkaisemaan tehtäviä uudelleen oman lukuaikataulusi mukaisesti. Toiminto auttaa sinua kiinnittämään huomiosi juuri niihin asioihin, jotka kaipaavat vielä hienosäätöä.

Ajankäytön seuranta
Kuinka paljon niitä opiskelutunteja onkaan kertynyt? Ajankäytön seuranta auttaa sinut tässä. 

Tutustu tuloksiimme ja saamamme kurssipalautteeseen:

 • Lue kevään 2021 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2021 kurssilaistemme antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2020 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2020 kurssilaistemme antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2019 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2019 kurssilaistemme antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2018 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2018 kurssilaistemme antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2017 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2017 kurssilaistemme antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2016 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2016 kurssilaistemme antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2015 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2015 kurssilaistemme antama palaute tästä.

Esimerkkivideoita