Verkkovalmennuskurssi ja itseopiskelumateriaali

Markkinoiden laajin ja monipuolisin verkkovalmennuskurssi! Tulosten ja kurssipalautteen perusteella markkinoiden ylivoimaisesti paras verkkovalmennuskurssi.

Tulokset ratkaisevat! 382 valmennuskurssilaistamme sai opiskelupaikan keväällä 2020.

Vertaile verkko-oppimisympäristöjä ja verkkosisältöjä

Saatko käyttöösi vain kurssimateriaalit ja neuvonnan vai sisältääkö verkko-oppimisympäristö myös jotain muuta? Onko käytössäsi opetusvideoita tai mahdollisuutta kysyä keskustelupalstoilla sisällöistä, valintakokeesta tai muista asioista? Ekonomivalmennuksen Moodle verkko-oppimisympäristössä on kurssimateriaalit sähköisessä muodossa ja voit esittää kysymyksiä opettajillemme sekä keskustella muiden kurssilaisten kanssa. Moodlessa kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti erilaisia harjoituskokeita. Oppimiskoneessa on yli 50 erilaista harjoituskoevaihtoehtoa. Kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti ainekohtaisia kokeita yhdestä aineesta koekirjasta tai vain osasta sitä. Voit siis harjoitella tehtäviä aine- tai kappalekohtaisesti. Halutessasi voit opetella niitä osa-alueita, joissa koet tarvitsevasi eniten harjoitusta. Voit myös tehdä rajattomasti laajempia harjoituskokeita, joissa on kysymyksiä kaikista aihealueista. 

Verkkovalmennuskurssiimme kuuluu kaikki valmennuskurssiluennot videoituina. Uudet kevään 2021 kuvattavat opetusvideot ovat laajuudeltaan 104 oppituntia. Uusia opetusvideoita kuvataan läpi kevään ja siihen asti sinulla on käytössäsi aiempien vuosien tallenteet. Vuosien 2019, 2020 sekä kansantalouden syventävän osion opetusvideoita on yli 300 oppituntia. Nämä videot ovat käytössäsi heti ja voitkin aloittaa opetusvideoilta opiskelun heti kurssimaksun maksettuasi! Videot ovat erinomainen tapa kerrata tunneilla opetettuja asioita sekä keskittyä vaikeimpiin aihepiireihin. Kurssipalautteen mukaan vaikeimpien asioiden ymmärtämien ilman luentotalleinta koetaan erittäin hankalaksi. Opetusvideot ovat saaneet vuodesta toiseen erinomaista palautetta kurssilaisiltamme.

Valmennuskurssimme ja verkko-oppimisympäristömme eivät ole opiskelijoiden ”puuhastelua” vaan kurssin toteuttamisesta ja opettamisesta vastaavat valmennuskurssien ja koulutuksen rautaiset ammattilaiset. Meidän ei tarvitse enää harjoitella verkkokurssien tekemistä, vaan kurssimme on tulosten ja kurssipalautteen perusteella todistetusti laadukas. Valintakokeessa testataan valintakoevaatimuksia soveltavilla monivalinta- tai väittämäkysymyksillä. Lukiokirjat eivät tähän valmenna. Koska soveltamiskykyä eikä vaikeimpia teemoja muutenkaan opita vain kirjasta lukemalla tai pelkkiä tehtäviä tekemällä, verkkokurssilaistemme käytössä on ajankohtaiset, markkinoiden kattavimmat opetusvideot eli luentotallenteen.

Ekonomivalmennuksen kurssimateriaali ja harjoitustehtävien lukumäärä on markkinoiden ylivoimaisesti laajin. Tehtävien kokonaismäärä, harjoituskoetehtävät mukaan lukien, on yli 4500 harjoitustehtävää. Tekemämme vertailun perusteella harjoitustehtäviemme lukumäärä on suurin kaikista kurssijärjestäjistä. Useimpien kurssijärjestäjien tehtävien kokonaismäärä on vain joitain satoja. Saat siis käyttöösi jopa tuplasti enemmän tehtäviä jo pelkästään yhdestä oppiaineesta, kuin joillakin kursseille kaikista aineista yhteensä.  

Verkkovalmennuskurssimme on oikea valinta sinulle, joka arvostat itsenäistä opiskelua tai et pääse osallistumaan lähiopetukseen tai eLive-tunnit eivät sopi aikatauluihisi. Verkkovalmennuskurssi on ylivoimaisesti suosituin kurssimme ja sen suosio on kasvanut vuodesta toiseen.

Lähiopetuskurssilaisen kurssipalaute: 

”Jos olisin tiennyt kuinka hyvä ja laaja verkkovalmennuskurssin sisältö on, niin olisin hankkinut vain verkkokurssin.”

Ainoa ero lähiopetus- tai eLive-kurssin ja verkkovalmennuskurssin välillä on se, että voit katsella luennot oman aikataulusi mukaisesti verkko-oppimisympäristössämme. Lähiopetus- ja eLive-kurssilla opetus tapahtuu aikataulutetusti. Kaikki kurssimateriaalit ja tehtävät ovat täsmälleen samat kuin lähiopetuskursseillamme. Verkkokurssiin sisältyy myös kurssilaisten arvostamat keskustelupalstat, joilla kurssimme opettajat vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Verkkovalmennuskurssimme sisältö:

Jos haluat opiskella tehokkaasti itsenäisesti, voimme tukea opiskeluasi! Meiltä on saatavissa laadukas verkkovalmennuskurssi ja itseopiskelumateriaali, joka sisältää muun muassa:

1. Valmennuskurssin opetussisällön videoituna 

 

 • Opetusvideoita 2021 on yhteensä yli 100 oppituntia ja voit katsella videoita rajattomasti aikasta ja paikasta riippumatta!
 • Yli 300 oppituntia opetusvideoita vuosilta 2019 ja 2020 sekä erillinen kansantalouden syventävä lisämateriaali ovat käytössäsi heti ilmoittauduttuasi.
 • Opetusvideoiden kautta saat apua vaikeimpien asioiden ymmärtämiseen ja asioiden kertaamiseen. Et siis joudu puurtamaan pelkän kirjallisen materiaalin parissa!
 • Totea itse opetuksemme korkea laatu ja ammattitaito täältä! Myös sivun lopussa on luentotallenteita, joihin voit tutustua.

2. Laadukkaat kurssimateriaalitiivistelmät kaikista aineista 

 

 • Saat kurssimateriaalit sekä painettuna 
 • että sähköisessä muodossa; voit siis opiskella milloin ja missä vain!

3. Markkinoiden laajin harjoitustehtäväpaketti

 • Yli 4500 harjoitustehtävää malliratkaisuineen

4. Vanhoja pääsykokeita malliratkaisuineen

 

5. Markkinoiden laajin harjoitupääsykoemäärä

 • 14 harjoituspääsykoetta malliratkaisuineen
 • Ekonomivalmennuksen kurssilaisena saat ylivoimaisen edun suhteessa muihin valmennuskursseihin. Kursseillemme osallistuu keväisin lukuisia kauppakorkeaan hakijoita (keväällä 2020 kursseillemme osallistui yli 1000 kurssilaista), jotka tekevät kurssiin kuuluvat harjoituspääsykokeet samaan aikaan. Julkaisemme kurssilaisten koetulokset nimettöminä verkkoympäristössämme. Voit siis verrata omaa osaamista suhteessa muihin hakijoihin! Muilla valmennuskursseilla samanlainen vertailu ei ole mahdollista, koska muilla kursseilla osallistujamäärät ovat vähäisiä.

6. Tehokkaan opiskelu- ja lukutekniikan sekä vastaustekniikan -oppaan

 

7. Oppimiskoneen 

Rajaton määrä harjoituskokeita ja -tehtäviä.

Verkko-oppimisympäristö Moodlessa kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti erilaisia harjoituskokeita. Oppimiskoneessa on yli 50 erilaista harjoituskoevaihtoehtoa.

Kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti ainekohtaisia kokeita yhdestä aineesta koekirjasta tai vain osasta sitä. Voit siis harjoitella tehtäviä aine tai kappalekohtaisesti. Halutessasi voit opetella niitä osa-alueita, joissa koet tarvitsevasi eniten harjoitusta. Voit myös tehdä rajattomasti laajempia harjoituskokeita, joissa on kysymyksiä kaikista aihealueista.

Keväällä 2020 valmennuskurssilaisemme tekivät yhteensä yli 450 000 harjoituskoetta ja vastasivat yli 5,6 miljoonaan harjoitustehtävään Moodle verkko-oppimisympäristössämme. 

Oppimiskone on tarkoitettu itsenäiseen harjoitteluun ja sitä ei käytetä oppitunneilla eikä sillä korvata opetusta

8. Keskustelupalstat

Voit esittää aineisiin ja tehtäviin liittyviä kysymyksiä opettajillemme. Keskustelupalstoilla voit tutustua muiden kurssilaisten esittämiin kysymyksiin vastauksineen.

Lisäksi saat kysyä valintakoekirjoista, kokeista, harjoituksista ym. sähköpostitse tai keskustelupalstalla. Voit siis opiskella täysipainoisesti asuinpaikastasi tai aikatauluistasi riippumatta.

9. Oman osaamisen seuranta

Verkko-oppimisympäristön sisältöön voit tutustua tarkemmin TÄÄLLÄ.

Verkkovalmennuskurssin hinta erikseen ostettuna on 490 €. Sisältää myös painetut kurssimateriaalit. (Loppukevään alennettu hinta. Hinta normaalisti 590 €.)

Valmennuskurssin voi maksaa 1-5 erässä. Erissä maksamisesta ei aiheudu ylimääräisiä kuluja tai korkoja. Ilmoita erissä maksamisesta ilmoittaumislomakkeen ”lisätiedot” kohdassa.

Kurssimateriaalit saat käyttöösi heti, kun ensimmäinen osa kurssimaksusta on maksettu. 

Palautamme 50 % verkkovalmennuskurssin tai eLive-kurssin hinnasta, jos tulet valituksi todistusvalinnalla ensisijaiseen kauppatieteiden hakukohteeseen keväällä 2021. Etu koskee vain verkkovalmennuskurssia ja eLive-kursseja, ei siis lähiopetuskursseja. Palautusehdoista on kerrottu tarkemmin sopimusehdoissamme.

Verkkoympäristömme uudet ominaisuudet

Oppimispolut
Oppiainekohtaiset oppimispolut johdattavat sinut läpi valintakoeoppimäärien loogisesti edeten. Jokainen oppimispolku koostuu useasta oppitunnista, joissa teoriaan perehdytään tekstin, kuvien ja videoiden avulla. Oppitunnit myös syventävät lukiotietojasi siellä, missä se valintakokeen näkökulmasta on keskeistä. Jokainen oppitunti päättyy kertauskysymyksiin, joiden avulla pääset testaamaan omaa osaamistasi oppitunnin aihepiiristä. Kun olet vastannut kysymyksiin oikein, opintopolku johdattaa sinut seuraavalle oppitunnille. Näin sinun ei tarvitse itse miettiä, mitä tehdä seuraavaksi. Halutessasi voit myös palata polulla taaksepäin kertaamaan aiempien oppituntien sisältöjä. Huomaa, että oppimispolkujen lisäksi sinulla on käytössäsi sähköiset ja painetut oppiainekohtaiset teoriatiivistelmät.

Ekstrana oma oppimispolkunsa matematiikan perustaitojen kertaamiseen valintakokeen näkökulmasta!

 

Osaamisen seuranta
Pääset seuraamaan osaamisesi kehittymistä sekä oppiainekohtaisesti että kokonaisuutena. Halutessasi voit myös verrata omaa edistymistäsi muihin kurssilaisiin!

Oppimiskoneen kertaustoiminto
Haluatko tehdä juuri niitä tehtäviä, joita et ole aiemmin osannut? Näet väärin vastatut kysymykset kootusti ja voit palata ratkaisemaan tehtäviä uudelleen oman lukuaikataulusi mukaisesti. Toiminto auttaa sinua kiinnittämään huomiosi juuri niihin asioihin, jotka kaipaavat vielä hienosäätöä.

Ajankäytön seuranta
Kuinka paljon niitä opiskelutunteja onkaan kertynyt? Ajankäytön seuranta auttaa sinut tässä. Julkaisemme myös säännöllisesti muiden kurssilaisten ajankäytön anonyymisti, joten voit verrata omaa ajankäyttöäsi myös muihin hakijoihin.

Tutustu tuloksiimme ja saamamme kurssipalautteeseen:

 • Lue kevään 2020 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2020 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2019 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2019 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2018 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2018 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2017 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä. 
 • Lue kevään 2017 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2016 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2016 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 • Lue kevään 2015 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.
 • Lue kevään 2015 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.
 

Esimerkkivideoita

Verkkovalmennuskurssin hinta erikseen ostettuna on 490 €. Sisältää myös painetut kurssimateriaalit. (Loppukevään alennettu hinta. Hinta normaalisti 590 €.)

Kurssimateriaalit saat käyttöösi heti, kun ensimmäinen osa kurssimaksusta on maksettu.

Verkkovalmennuskurssin oppimisympäristöön pääset seuraavasta linkistä:
http://valmennuskurssi.ekonomivalmennus.fi

Verkkovalmennuskurssin ja itseopiskelumateriaalin tilaaminen tapahtuu ilmoittaumislomakkeen kautta.