Yleiset sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Kurssin maksaminen:

Kurssi maksetaan normaalisti verkkokaupan maksupalvelussa, jossa voit valita haluamasi maksutavan tarjolla olevista maksutavoista. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös erissä tai laskulla. Kerromme tästä lisää myöhemmin näissä sopimusehdoissa.

Kurssin peruuttaminen:

Mikäli haluat peruuttaa kurssin tai et ole muuten varma osallistumisestasi, niin suosittelemme aina ensin olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse P: 020 7310550.

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 päivää ennen kurssin alkua, Ekonomivalmennus palauttaa kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 200 euron varausmaksua. Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 30 päivää ennen kurssin alkamista, niin perimme kurssimaksun kokonaan. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 30 päivää ennen valmennuskurssin alkamista, ei kurssin peruuttaminen ole mahdollista ja perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei enää ole.

Erikseen haluamme korostaa, että kurssinlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutus tapahtuu olemalla yhteydessä Ekonomivalmennukseen. Peruutuksesta on aina lähetettävä sähköposti osoitteeseen [email protected], jonka jälkeen saat Ekonomivalmennukselta vastauksen viestiisi.

Tilaamasi opiskelumateriaalit (Teoriakirjat ja muu kurssimateriaali) voit palauttaa 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Materiaalit tulee palauttaa käyttämättöminä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen verkkovalmennuskurssilla ei ole enää peruutusoikeutta.

Kurssimateriaalin käyttäminen:

Verkko-oppimisympäristössä (Moodle yms.) oleva materiaali on tarkoitettu vain Ekonomivalmennuksen valmennuskurssilaisten henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

Verkkovalmennuskurssin hinnan palautus tilanteessa, jossa olet saanut opiskelupaikan ensisijaisesta kauppatieteiden hakukohteesta keväällä 2023.

Palautamme 50 % maksamastasi valmennuskurssin hinnasta, jos tulet valituksi todistusvalinnalla ensisijaiseen kauppatieteiden hakukohteeseen tai avoimen väylän kautta tai muulla valintatavalla (esim. SAT, GRE tai GMAT-testi) keväällä 2023. Palautus on haettava ennen valintakoetta. Palautus koskee vain niitä tilanteita, jossa et ole oikeutettu osallistumaan valintakokeeseen, koska olet saanut opiskelupaikan todistuksen perusteella 1. hakukohteesta. Palautusta ei makseta, jos olet osallistunut valintakokeeseen tai palautusta haetaan valintakokeen jälkeen.

 

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

Laskulla maksaminen

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun erissä tai laskulla. Valitse verkkokaupassa tässä tilanteessa maksutavaksi Op lasku, Walley tai Jousto.

 

Covid-19

Vallitsevan Korona (Covid-19) tilanteen vuoksi on mahdollista, että perinteisen lähiopetuksen järjestäminen ei ole mahdollista keväällä 2023. Mikäli viranomaiset kieltävät perinteisen lähiopetuksen järjestämisen keväällä 2023, niin lähiopetustunnit pidetään etäopetusjärjestelmiä käyttäen alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Kurssilainen voi tässä tilanteessa vaihtaa kurssin verkkovalmennuskurssiksi, jolloin hyvitämme lähiopetuskurssin ja verkkovalmennuskurssin hinnan erotuksen. Kurssin vaihtaminen pitää tapahtua ennen kurssin alkamista. Mikäli tunteja on pidetty ennen mahdollista siirtymistä etäopetukseen, niin kurssia ei voi vaihtaa enää verkkovalmennuskurssiksi. Mikäli emme voi pitää lähiopetusta suunnitellusti niin, opetus toteutetaan samalla tavalla kuin Onlie-kurssilla. Jos kaikki opetus pidetään etäopetuksena, niin aamukurssin osalta hyvitämme kurssin hinnan erotuksen verrattuna Online-kurssiin. Jos kurssin kaikki opetus pidetään etäopetuksena, niin hyvityksen suuruus on 1190 € – 990 € = 200 €. Jos osa kurssista pidetään perinteisenä lähiopetuksena ja osa Online-opetuksena niin hyvitämme aamukurssin hinnasta sen osuuden, jota ei pidetty perinteisenä lähiopetuksena. (Esimerkki hyvityksestä: Aamukurssissa on yhteensä 22 lähiopetuskertaa. Jos näistä pidetään 12 kertaa normaalisti ja 10 opetuskertaa tapahtuu eLive-opetuksena niin hyvityksen suuruus on 10/22 * 200 € = 90,91 €). Iltakurssin osalta emme maksa hyvitystä, koska eLive-kurssin ja iltakurssin hinta on sama.