Kurssilaisten kommetteja

Tutkittua tietoa vuosien 2020-2004 kursseista:

  • Valmennuskurssimme yleisarvosana on ollut kiitettävä.
  • Tyytyväisyys kurssiin on ollut erittäin korkealla tasolla:
    Yli 99 % kurssilaisistamme suosittelisi Ekonomivalmennusta valmennuskurssia harkitseville tuttavilleen!
    Useana vuonna suosittelijoiden osuus on ollut jopa 100 %.
  • Kurssia on pidetty asiantuntevana, tehokkaana ja motivoivana.
  • Kurssimateriaali on koettu kattavaksi, uusia näkökulmia tarjoavaksi ja laadukkaaksi.

Lue kevään 2020 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.

Lue kevään 2020 verkkokurssilaistemme antama palaute tästä.

 

Lue kevään 2019 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.

Lue kevään 2019 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

 

Lue kevään 2018 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.

Lue kevään 2018 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

 

Lue kevään 2017 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä. 

Lue kevään 2017 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

 

Lue kevään 2016 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.

Lue kevään 2016 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

 

Lue kevään 2015 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.

Lue kevään 2015 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

 

Takaisin valmennuskurssit -välilehdelle.

 

Kevään 2019 kurssilaisten kommentteja:

"Haluan vielä kiittää koko Ekonomivalmennuksen porukkaa uskomattomasta työstänne. Ilman kurssianne en olisi millään kyennyt valmistautumaan yhtä hyvin pääsykokeeseen kuin nyt pystyin. Voin siis rehellisesti sanoa, että Ekonomivalmennus tarjosi minulle korvaamatonta tukea kevään urakassa. Itse olin kurssin aikana melko hyvässä vireessä, mutta alamäkiäkin kyllä riitti. Varsinkin itsevarmuuden kanssa taistelin useasti, mutta kurssin tuki (ja hyvällä tavalla myös paine) auttoi jaksamaan. Tulokseni kurssin välikokeissa pyörivät 26-32p välillä (kahta ensimmäistä lukuunottamatta) ja koska aina en päässyt top 10-20% joukkoon, kannusti se entistä enemmän tekemään töitä. Tiesin itse kuitenkin mitä sisäänpääsy vaatii, ja mielestäni motivaatio on se avain tässä hommassa. Ihan itse pitää tehdä yli 80% hommista vaikka kurssista onkin paljon apua. Paljon kivoja juttuja piti jättää väliin kevään aikana ja luku-urakka oli raskas. Voin kuitenkin sanoa nyt Aallon opiskelupaikka taskussa että kyllä se oli sen arvoista. Kun sen työn kerran tekee kunnolla niin eipä tarvitse jäädä sitten kokeen jälkeen märehtimään että ”olis voinu lukee enemmän” jne. Joten vielä ISO kiitos Jukalle ja koko muulle porukalle joka tätä kurssia on rakentanut, parempaa valmennuskurssia en olisi voinut toivoa. Teidän ansiosta sain unelmieni opiskelupaikan. Ja vielä; Jos teillä on ensi vuonna tarvetta uusille kurssitutoreille, olisin kiinnostunut hommasta! - Minni Koivumäki"

 

"Loistava kurssi! Paljon kiitoksia, ei olisi ilman teitä paikkaa tullut."

 

"Kiitos opettajille erinomaisesta kurssista! Kaikki on mahdollista kun tarpeeksi jotain haluaa, sillä 6kk sitten en todellakaan uskonut kaksoistutkintolaisena koskaan pääseväni kauppakorkeaan saatika sitten Aalto yliopistoon. Kokeesta 35.5pistettä ja heittämällä sisään! Kurssi oli hyvä runko lukemisen tahdittamiseen ja avasi asioiden syy-seuraussuhteita laajemmin, josta todellakin hyötyä pääsykokeessa. Tulen suosittelemaan Ekonomivalmennusta eteenpäin."

 

"Kiitos ekonomivalmennuksen porukka! Ihan mahtava valmennuskurssi, jota ilman en olisi pärjännyt."

 

"Kurssi ylitti kaikki odotukseni. Olin hieman epäileväinen kurssin ”laatuun”. En voisi olla tyytyväisempi, että valitsin kurssinne. Vaikka en päässyt ensimmäiseen hakukohteeseeni sain kaikki mahdolliset onnistumisen avaimet kurssiltanne.(itse koetilanne jännitti niin paljon että vähän mokasin) En edes löydä oikeita sanoja kuvaamaan kuinka tyytyväinen olen :)! Lisäksi haluan mainita miten huikea opettaja verkkovalmennuskurssin matematiikan opettaja oli. Matematiikka ei ole ikinä ollut suosikkiaineeni, mutta tämä opettaja sai minut oikeasti innostumaan ja kiinnostumaan matikasta. Odotin jokaista luentokertaa, ja laskemisesta tuli jopa lempi asiani koko valmistautumisessa, en olisi ikinä uskonut että tämä olisi mahdollista. Olisipa hän ollut opettajani lukiossa. Kokemukseni on, että usein matematiikan opettajat ovat hieman ylimielisiä, eivätkä ymmärrä opettaa asioita tarpeeksi selkeästi. Olen ihmeissäni että hänen kaltaisiaan opettajia löytyy. Hän sai minut oikeasti pitämään matikasta. Kertokaa hänelle tuhannet kiitokset loistavasta ja motivoivasta opetuksesta, olen ikuisesti kiitollinen hänelle. Ja tietysti kiitoksia koko Ekonomivalmennuksen porukalle :)!! Tehtäviä oli paljon, samoin välikokeita joka mielestäni oli erittäin ratkaisevassa roolissa onnistumisen suhteen."

 

"Suosittelen kaikille kauppikseen hakijoille :) Todella monipuolinen ja toimiva kokonaisuus. Verkkoympäristö aivan mahtava (ei ollut kertaakaan ongelmia ainakaan silloin kun itse käytin) ja tehtävät olivat sopivan haastavia, jotka valmisti hyvin tämän vuoden pääsykokeeseen."

 

"Viime vuonna hain Tampereelle ensimmäistä kertaa ja en päässyt. Tuolloin luulin, että kaikkeni yritin ja oli vaan huono tuuri kokeen kanssa. Sitten kävin välissä armeijan ja aloitin uudelleen lukemisen suunnilleen helmikuussa. Tuolloin päätin myös, että haen Aaltoon, koska se olisi ultimaattinen haaste itselleni. Minulla oli kaksi historian ja kaksi taloustiedon kirjaa plus matematiikan kirjat ja Ekonomivalmennuksen kirjat. Näitä kirjoja luin neljä kuukautta läpi kymmeniä kertoja. Tämän lisäksi hakkasin harjoitustehtäviä oikein huolella. Jossin kohtaa urakkaa huomasin, että ei se viime vuosi ollut mitään huonoa tuuria vaan yksinkertaisesti huonoa valmistautumista. Luin kaikki viikonloput ja juhlapyhät ja ei ollut yksi tai kaksi kertaa kun kaverit lähti märälle ja itse jäin lukemaan. No, eipä se enää harmita. Pääsin Aaltoon sisään. Lukiopaperini olivat melko keskinkertaiset, mutta motivaatio alaa kohtaan ja valmius tehdä jäätävä määrä töitä toivat paikan minulle. Olkoon tämä esimerkki, mitä hyvällä motivaatiolla voi saavuttaa. Todistuksellani ei ollut mitään asiaa edes Oulun yliopistoon, mutta syksyllä tallustelen Aallon kampuksella. Iso kiitos on annettava Ekonomivalmennuksen väelle. Erinomaiset tiivistelmät, luennot ja harjoitustehtävät takasivat, että tehtävää riitti koko neljäksi kuukaudeksi. Myös Jukan motivaatiopuheet pitkin kurssia sai ainakin oman taistelumielialan kohenemaan ja jatkamaan työntekoa loppuun asti. Pääsykokeessa minulla oli kaksi väärää vastausta, joista toinen puhdas huolimattomuus. Siitä ei onneksi jäänyt kiinni. Iso kiitos koko Ekonomivalmennuksen tiimille. Nyt on uskomattoman hyvä fiilis. Iiro Jaakkonen"

 

"Tätä valmennuskurssia voin ehdottomasti suositella!"

 

"Ilman ekonomivalmennusta koulupaikka olisi luultavasti jäänyt saamatta. Kiitos laadukkaasta opetuksesta!"

 

"Erittäin hyvä kurssi suosittelen jokaiselle joka hakee kauppakorkeakouluun!"

 

"Kiitos loistavasta kurssista, ilman sitä olisi varmasti jäänyt opiskelupaikka saamatta."

 

"Aivan mahtava kurssi. Tänä vuonna pääsykoe oli suhteellisen vaikea, joten en olisi millään selvinnyt siitä ilman tätä valmennuskurssia. Välikokeet olivat mahtava tapa seurata omaa kehittymistä ja harjoitella koetilannetta. Tehtäviä oli monipuolisesti sekä videoluennot olivat hyvä työkalu opiskeluun (varsinkin jos itse oppii parhaiten kuulemalla). Kurssi soveltui hyvin eri opiskelumenetelmiä käyttäville."

 

Kevään 2018 kurssilaisten kommentteja:

"Mahtava valmennuskurssi! "

 

"Kiitos hyvästä kurssista! Olen tyytyväinen päätökseeni hankkia verkkovalmennuskurssi, vaikka aluksi mietin mahtaako kurssille olla tarvetta valintaperusteiden muututtua. Valintakoe olisi kuitenkin ollut lähes mahdoton ilman kurssilla opetettuja asioita. Mielestäni kurssi vastasi oikein hyvin valintakokeen vaatimuksia. "

 

"Haluaisin kuitenkin kiittää Ekonomivalmennuksen koko tiimiä siitä mahtavasta asenteesta, jolla tätä hommaa teette. Ette ole turhaan suosituimpien valmennuskurssien joukossa, vaan menestys on täysin ansaittua. Tärkeintä itselleni oli viime vuonnakin teidän suunnalta tullut tsemppi ja kannustus. Materiaalit olivat tänäkin vuonna erittäin hyvin ja huolellisesti tehty, niistä oli valtava hyöty. Harmikseni elämäntilanteeni ei sallinut suurempaa panostusta valintakokeeseen ja Tampereen paikka jäi kaukaiseksi haaveeksi. Kiitos teille ja onnea sekä menestystä myös tulevaisuudessa. Uudesta koetyypistä huolimatta valmennuskurssi ei ole turha."

 

"Mielestäni tänäkin vuonna valmennuskurssin sisältö oli onnistunut ja muutamaan koekysymykseen löytyi ihan suoraan vastaus tiivistelmästä joihin tuskin olisin pelkkien lukiokirjojen perusteella osannut vastata."

 

"Valmennuskurssi oli erittäin hyödyllinen, enkä usko että olisin päässyt sisään ilman sitä. Iso kiitos asiantuntevasta opetuksesta!"

 

"Kurssi oli erittäin hyvä ja pääsykokeessa oli monia kysymyksiä, joihin osasin vastata oikein valmennuskurssilla oppimien asioiden avulla (Etenkin harjoitustehtävävien kautta). Koe meni niin hyvin, että pisteet olisivat riittäneet vaikka Aaltoon, mutta elämäntilanteeni vei Itä-Suomen yliopistoon Kuopioon. Ja pakko mainita, että en ole varma olisinko päässyt edes Kuopioon ilman Ekonomivalmennuksen kurssia, eli minulle siitä oli valtavan paljon hyötyä. Jos joku tuttuni aikoo hakea kauppakorkeaan, aion varmasti suositella Ekonomivalmennuksen kursseja."

 

"Verkkokurssi oli loistava kokonaisuus, josta oli hirveän paljon hyötyä! Välikokeet olivat myös hyviä motivaation luojia. Kiitos!"

 

"Ilman kurssin tehtäviä ja materiaaleja opiskelupaikka olisi jäänyt saamatta. Materiaalit ja tehtävät olivat jopa yllättävän samankaltaisia kuin itse pääsykoe."

 

"Mielettömän hyödyllinen kurssi! Valintakoe vastasi hyvin valmennuskurssilla käytyjä asioita ja erityisesti kaikki tehtävät, sekä oppimiskone olivat avainasemassa kouluun pääsyn suhteen. Kiitos!"

 

Katso kurssipalautevideot 2019-2013 valmennuskursseilta!