Kurssilaisten kommetteja

Tutkittua tietoa vuosien 2018 -2004 kursseista:

 • Valmennuskurssin yleisarvosana on ollut kiitettävä
 • tyytyväisyys kurssiin on ollut erittäin korkeata tasoa:
  kurssilaisista yli 99 % oli valmis suosittelemaan Ekonomivalmennusta
  valmennuskurssia harkitseville tuttavilleen! Useana vuonna 100 % kurssilaisista on valmis suosittelemaan kurssia kavereilleen.
 • kurssia on pidetty asiantuntevana, tehokkaana ja
  motivoivana
 • kurssimateriaalia on pidetty kattavana ja laadukkaana
 • parhaimmilla kursseilla yli 75% kurssilaisista on saavuttanut tavoitteensa, eli opiskelupaikan yliopistossa!

Lue kevään 2018 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.

Lue kevään 2018 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

 

Lue kevään 2017 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä. 

Lue kevään 2017 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

 

Lue kevään 2016 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

Lue kevään 2016 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.

 

Lue kevään 2015 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

Lue kevään 2015 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.

 

Takaisin valmennuskurssit -välilehdelle.

 

Kevään 2018 kurssilaisten kommentteja:

 

"Mahtava valmennuskurssi! "

 

"Kiitos hyvästä kurssista! Olen tyytyväinen päätökseeni hankkia verkkovalmennuskurssi, vaikka aluksi mietin mahtaako kurssille olla tarvetta valintaperusteiden muututtua. Valintakoe olisi kuitenkin ollut lähes mahdoton ilman kurssilla opetettuja asioita. Mielestäni kurssi vastasi oikein hyvin valintakokeen vaatimuksia. "

 

"Haluaisin kuitenkin kiittää Ekonomivalmennuksen koko tiimiä siitä mahtavasta asenteesta, jolla tätä hommaa teette. Ette ole turhaan suosituimpien valmennuskurssien joukossa, vaan menestys on täysin ansaittua. Tärkeintä itselleni oli viime vuonnakin teidän suunnalta tullut tsemppi ja kannustus. Materiaalit olivat tänäkin vuonna erittäin hyvin ja huolellisesti tehty, niistä oli valtava hyöty. Harmikseni elämäntilanteeni ei sallinut suurempaa panostusta valintakokeeseen ja Tampereen paikka jäi kaukaiseksi haaveeksi. Kiitos teille ja onnea sekä menestystä myös tulevaisuudessa. Uudesta koetyypistä huolimatta valmennuskurssi ei ole turha."

 

"Mielestäni tänäkin vuonna valmennuskurssin sisältö oli onnistunut ja muutamaan koekysymykseen löytyi ihan suoraan vastaus tiivistelmästä joihin tuskin olisin pelkkien lukiokirjojen perusteella osannut vastata."

 

"Valmennuskurssi oli erittäin hyödyllinen, enkä usko että olisin päässyt sisään ilman sitä. Iso kiitos asiantuntevasta opetuksesta!"

 

"Kurssi oli erittäin hyvä ja pääsykokeessa oli monia kysymyksiä, joihin osasin vastata oikein valmennuskurssilla oppimien asioiden avulla (Etenkin harjoitustehtävävien kautta). Koe meni niin hyvin, että pisteet olisivat riittäneet vaikka Aaltoon, mutta elämäntilanteeni vei Itä-Suomen yliopistoon Kuopioon. Ja pakko mainita, että en ole varma olisinko päässyt edes Kuopioon ilman Ekonomivalmennuksen kurssia, eli minulle siitä oli valtavan paljon hyötyä. Jos joku tuttuni aikoo hakea kauppakorkeaan, aion varmasti suositella Ekonomivalmennuksen kursseja."

 

"Verkkokurssi oli loistava kokonaisuus, josta oli hirveän paljon hyötyä! Välikokeet olivat myös hyviä motivaation luojia. Kiitos!"

 

"Ilman kurssin tehtäviä ja materiaaleja opiskelupaikka olisi jäänyt saamatta. Materiaalit ja tehtävät olivat jopa yllättävän samankaltaisia kuin itse pääsykoe."

 

"Mielettömän hyödyllinen kurssi! Valintakoe vastasi hyvin valmennuskurssilla käytyjä asioita ja erityisesti kaikki tehtävät, sekä oppimiskone olivat avainasemassa kouluun pääsyn suhteen. Kiitos!"

 

Katso kurssipalautevideot 2018-2013 valmennuskursseilta!

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esimerkkiluennot: