Verkkovalmennuskurssi ja itseopiskelumateriaali

Markkinoiden laajin ja monipuolisin verkkovalmennuskurssi! Tulosten ja kurssipalautteen perusteella markkinoiden ylivoimaisesti paras verkkovalmennuskurssi.

 

Tulokset ratkaisevat! Yli 640 valmennuskurssilaistamme sai opiskelupaikan keväällä 2017.

 

Palautamme 50 % verkkovalmennuskurssin hinnasta, jos tulet valituksi todistusvalinnalla ensisijaiseen kauppatieteiden hakukohteeseen keväällä 2018. Etu koskee vain verkkovalmennuskurssia ei siis lähiopetuskursseja.

 

Verkkovalmennuskurssimme on oikea valinta sinulle, jos et pääse osallistumaan lähiopetukseen tai paikkakunnallasi ei järjestetä sopivia kursseja.

 

Ainoa ero valmennuskurssin ja verkkovalmennuskurssin välillä on se, että voit katsella luennot verkko-oppimisympäristössä perinteisen lähiopetuksen sijaan. Kaikki kurssimateriaalit ja tehtävät ovat täsmälleen samat kuin lähiopetuskursseillamme.

 

Verkkovalmennuskurssi on ylivoimaisesti suosituin kurssimme ja sen suosio on kasvanut vuodesta toiseen.

 

Lähiopetuskurssilaisen kurssipalaute: "Jos olisin tiennyt kuinka hyvä ja laaja verkkovalmennuskurssin sisältö on, niin olisin hankkinut vain verkkokurssin."

 

Ekonomivalmennuksen valmennuskurssilla ja verkkovalmennuskurssilla saat ylivoimaisen edun suhteessa muihin kursseihin. Kursseillemme osallistuu keväällä lukuisia (keväällä 2017 yli 1000 kurssilaista) kauppakorkeaan hakijoita ja he tekevät kurssiin kuuluvat harjoituspääsykokeet samaan aikaan. Julkaisemme kurssilaisten koetulokset nimettöminä verkkoympäristössämme. Voit siis verrata omaa osaamista suhteessa muihin hakijoihin.

 

Jos haluat opiskella tehokkaasti itsenäisesti, voimme tukea opiskeluasi! Meiltä on saatavissa laadukas verkkovalmennuskurssi ja itseopiskelumateriaali, joka sisältää mm.

  • valmennuskurssin opetussisällön videoituna. Opetusvideoita on yhteensä yli 80 tuntia ja voit katsella videoita rajattomasti
  • laadukkaat kurssimateriaalit, tiivistelmät kaikista aineista
  • yli 3000 aktivoivaa pääsykoetyyppistä tehtävää ratkaisuineen 
  • vanhoja pääsykokeita oikeine vastauksineen
  • 8 harjoituspääsykoetta
  • tehokkaan opiskelu- ja lukutekniikan sekä vastaustekniikan opas
  • kurssimateriaalit sähköisessä muodossa
  • oppimiskone, rajaton määrä harjoituskokeita ja -tehtäviä. Verkko-oppimisympäristö Moodlessa kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti erilaisia harjoistuskokeita. Oppimiskoneessa on yli 30 erilaista harjoituskoevaihtoehtoa. Kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti ainekohtaisia minikokeita koko aineesta tai vain osasta sitä. Voit siis harjoitella tehtäviä ainekohtaisesti tai kappalekohtaisesti. Halutessasi voit opetella niitä osa-alueita, joissa koet tarvitsevasi eniten harjoitusta. Voit myös tehdä rajattomasti 10, 20 ja 40 kysymykseen harjoituskokeita, joissa on kysymyksiä kaikista aihealueista.
  • Verkkovalmennuskurssin hinta erikseen ostettuna on 340 €. (Ei sisällä painettuja kurssimateriaaleja, koska painos on loppunut. Verkkovalmennuskurssin hinta normaalisti on 440 euroa.)

Lue kevään 2017 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä. 

Lue kevään 2017 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

 

Lue kevään 2016 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

Lue kevään 2016 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.

 

Lue kevään 2015 verkkokurssilaisten antama palaute tästä.

Lue kevään 2015 tuloksistamme ja kurssipalautteesta tästä linkistä.

 

Kurssi sisältää opetusvideot, kirjatiivistelmät, harjoitustehtävät, harjoituskokeet sekä rajattoman määrän harjoituskokeita ja tehtäviä Moodle verkko-oppimisympäristössä.

 

Ainoa ero valmennuskurssin ja verkkovalmennuskurssin välillä on se, että voit katsella luennot verkko-oppimisympäristössä perinteisen lähiopetuksen sijaan. 

 

Alla verkko-oppimisympäristön esittelyvideo. (Videolla esitellään vuoden 2017 verkko-oppimisympäristöä,  kevään 2018 verkko-oppimisympäristö vastaa uusia valintakoevaatimuksia)

 

 

Verkkovalmennuskurssi sisältää:

 

1) Valmennuskurssin opetussisältö videoituna. Opetusvideoita on yhteensä yli 80 tuntia. Voit katsella videoita rajattomasti ajasta ja paikasta riippumatta. Lähiopetustunnit videoidaan Oulun valmennuskurssin yhteydessä ja ne ovat katseltavissa Moodle verkko-oppimisympäristössä seuraavasta päivästä alkaen aina valintakokeeseen saakka.

 

Katso oheiset videot ja totea korkea laatutasomme itse:

 

 

 

 

 

 

 

2) Kaikki kurssimateriaali sähköisessä muodossa.

 

3) Keskustelupalsta, jossa voit esittää aineisiin ja tehtäviin liittyviä kysymyksiä opettajillemme tai muille kurssilaisille. Voit tutustua muiden kurssilaisten esittämiin kysymyksiin vastauksineen. Verkkokurssimme kurssilaisena saat samat materiaalit käyttöösi kuin mitä jaetaan Ekonomivalmennuksen kurssilla. Lisäksi saat kysyä valintakoekirjoista, kokeista, harjoituksista ym. sähköpostitse tai keskustelupalstalla. Voit siis opiskella täysipainoisesti asuinpaikastasi riippumatta.

 

4) Rajaton määrä harjoituskokeita. Moodlessa on 500-1100 kysymystä/aine ja harjoituskokeita tehtäessä näiden kysymysten joukosta valitaan satunnaisesti kysymykset harjoituskokeisiin. Kysymykset ovat kysymyspankeissa ja sovellus valitsee satunnaisesti kysymykset harjoutuskokeisiin.  Harjoituskokeita valmennuskurssilaisemme voivat tehdä rajattomasti. Samalla menetelmällä toimivat myös ns. mini-kokeet, joissa on 4 tai 8 kysymystä kustakin aineesta tai vain osasta sitä. Voit siis harjoitella tehtäviä aine- tai kappalekohtaisesti. Harjoitustehtäviä on yhteensä yli 3000 kappaletta. Verkko-oppimisympäristössä on yhteensä yli 30 erilaista harjoistuskoevaihtoehtoa.

 

Alla Oppimiskoneen esittelyvideo (Videolla esitellään vuoden 2017 Oppimiskonetta, kevään 2018 Oppimiskone vastaa uusia valintakoevaatimuksia).

 

 

5) Näet harjoituspääsykokeiden tulokset (nimettöminä) kaikilta kauppatieteiden kursseiltamme ympäri Suomen. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa muihin kurssilaisiin. Mikäli päätät verkkovalmennuskurssin tilattuasi osallistua valmennuskurssillemme, hyvitämme maksamasi  hinnan kurssinhinnasta

kokonaisuudessaan.

 

Verkkovalmennuskurssin hinta erikseen ostettuna on 390 €. (Verkkovalmennuskurssin hinta normaalisti on 440 euroa.) Sisältää myös painetut versiot kirjatiivistelmistä.

 

Vertaile verkko-oppimisympäristöjä ja verkkosisältöjä. Saatko käyttöösi vain kurssimateriaalit ja neuvonnan vai sisältääkö verkko-oppimisympäristö myös jotain muuta? Ekonomivalmennuksen Moodle verkko-oppimisympäristössä on luonnollisesti kurssimateriaalit sähköisessä muodossa ja voit esittää kysymyksiä opettajillemme sekä keskustella muiden kurssilaisten kanssa. Moodlessa on myös "kysymyskoneita", joissa kurssilaiset voivat tehdä rajattomasti ainekohtaisia 4 tai 8 kysymyksen minikokeita sekä 10, 20 ja 40 kysymykseen harjoituskokeita, niissä on kysymyksiä kaikista aihealueista. Keväällä 2017 valmennuskurssilaisemme tekivät yhteensä yli 250 000 harjoituskoetta ja vastasivat yli 3 miljoonaan harjoitustehtävään Moodle verkko-oppimisympäristössämme. Näiden lisäksi valmennuskurssiimme kuuluu kaikki valmennuskurssiluennot videoituina. Opetusvideoita on yli 80 tuntia. Opetusvideot ovat saaneet kurssilaisiltamme erinomaista palautetta. Videot ovat myös erinomainen tapa kerrata tunneilla opetettuja asioita.

 

Valmennuskurssimme ja verkko-oppimisympäristömme eivät ole opiskelijoiden "puuhastelua" vaan kurssin toteuttamisesta ja opettamisesta vastaavat valmennuskurssien ja koulutuksen rautaiset ammattilaiset. Meidän ei tarvitse enää harjoitella verkkokurssien tekemistä, vaan kurssimme on todistetusti laadukas tulosten ja kurssipalautteen perusteella.

 

Ekonomivalmennuksen kurssimateriaali ja harjoitustehtävien lukumäärä on markkinoiden ylivoimaisesti laajin. Tehtävien kokonaismäärä, harjoituskoetehtävät mukaan lukien, tulee olemaan yli 3000 harjoitustehtävää. 

 

Tekemämme vertailun perusteella harjoitustehtäviemme lukumäärä on suurin kaikista kurssijärjestäjistä. Useimpien kurssijärjestäjien tehtävien kokonaismäärä on vain joitain satoja. Saat siis käyttöösi jopa tuplasti enemmän tehtäviä jo pelkästään yhdestä oppiaineesta, kuin joillakin kursseille kaikista aineista yhteensä.  

 

 

Verkko-oppimisympäristö on avattu 8.12.2017. Voit aloittaa harjoittelun heti kurssimaksun maksettuasi.

 

Verkkovalmennuskurssin oppimisympäristöön pääset seuraavasta linkistä:

http://valmennuskurssi.ekonomivalmennus.fi

 

Verkkovalmennuskurssin ja itseopiskelumateriaalin tilaaminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella.